Apraksts

Lū Klārka ir līksma, jautra un koši ģērbta mazpilsētas meitene. Viņa neilgojas pēc lielām pilsētām un izaicinājumiem, Lū drīzāk gribētu visu mūžu pavadīt vecāku paspārnē. Neviens netop gudrs, kāpēc tik talantīga un jauka meitene vēlas dzīvi aizvadīt klusumā un mierā – bet Lū ir savi iemesli...
Investīciju ģēnijs Vils Treinors pēc satiksmes negadījuma ir zaudējis gandrīz visu, pat veselību. Tagadne viņam riebjas, bet nākotni Vils nemaz nevēlas.
Un tad Vila dzīvē kā krāsains tornado ievirpuļo Lū, košā būtne, kura apņēmusies paveikt neiespējamo – atgriezt Vila dzīvesprieku nieka sešos mēnešos...

Džodžo Moja (Jojo Moyes) ir britu rakstniece, divreiz saņēmusi Romantisko romānu rakstnieku asociācijas balvu Romantic Novel of the Year (2004. un 2011. gadā), desmit romānu autore. Kopš 2002. gada nodarbojas tikai ar rakstniecību.

“Šīs smeldzīgais romāns liks jūsu sirdij sisties straujāk.” Heat

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.


“Šis sirdi plosošais romāns noteikti kļūs par vienu no tām grāmatām, kuras mēs burtiski uzspiežam saviem draugiem. Moja ir paveikusi apbrīnojamu darbu, uzburot virkni harismātisku, pārliecinošu un pilnīgi neatvairāmu tēlu; Lū un Vils, neapšaubāmi, iekaros lasītāju sirdis tāpat kā “Vienas dienas” Emma un Dekss.”
Independent on Sunday

“Humorpilns, pārliecinošs un bezgala aizkustinošs. Šis romāns noteikti būs 2012. gada labākais raudamgabals.”
Woman’s Own

“Vēl viens spēcīgs mīlasstāsts. Meistarīgi savērpts vēstījums, kurā darbojas pārliecinoši, pievilcīgi tēli. Smeldzīgs stāsts par mīlestību, spēju mācīties un ļaut aiziet. Lieliska lasāmviela.”
Daily Mail

“Beidzot jauns Mojas romāns – un tas ir īsts triumfs! Šis stāsts par mīlestību, kas uzplaukst visneiespējamākajā situācijā, nes tādu emocionālu lādiņu, ka jūs noteikti neiztiksiet bez papīra salvešu kārbiņas.”
Elle

“Džodžo Mojas smeldzīgi romantiskie stāsti liek lasītājām pieraudāt ne vienu vien kabatlakatiņu. Šī stāsta centrā ir dziļa, domas rosinoša un visai neparasta situācija, nopietna morāla dilemma, kas izpētīta ar lielu māksliniecisku meistarību.”
Sunday Express

Iesaki draugiem