Apraksts

Šī grāmata ir praktisks ceļvedis, kurā soli pa solim izklāstīti dažādi ēdiena noformēšanas paņēmieni. Te atradīsiet visu, kas jums jāzina, – kā izvēlēties šķīvjus un galda piederumus un kā kļūt par mākslinieku savā virtuvē, jo katram pavāram patiesi ir jābūt nedaudz māksliniekam ar bagātīgu fantāziju un prasmi īstenot idejas.

Nav nemaz tik grūti noformēt ēdienus tā, lai tie izskatītos kā profesionāļa roku darbs.
Vienalga, vai esat pilnīgs iesācējs vai pieredzējis pavārs, jums noteikti noderēs šīs vienkāršās un skaidrās pamācības, kā dekorēt ēdienus.

Varbūt meklējat interesantu veidu, kā pasniegt ierastos dārzeņu ēdienus, vai vēlaties izveidot greznu cukura rotājumu, ar ko dekorēt desertu?
Grāmatā ir daudz dažādu ēdiena pasniegšanas ideju, kas pārsteigs un sajūsminās jūsu viesus. Te atradīsiet metodes, kā pagatavot gan sāļus, gan saldus garnējumus – no nūdeļu ligzdiņām un dārzeņu spageti līdz pat karameles vijumiem un šokolādes ziediem.

Publikācijas

Iesaki draugiem