Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

"Mums katram paredzēts kāds īpašs cilvēks. Reizēm divi, trīs vai pat četri. Šie cilvēki var nebūt no viena laikmeta. Viņi ceļo pāri laika okeānam un debesu dimensiju dziļumiem, lai atkal būtu kopā ar mums.
Viņi nāk no otras puses - no debesīm. Sejas vaibsti ir citi, bet sirds nekļūdās. Tā pazīst." Dr. Med. Braiens L. Veiss

Grāmatas "Mīlestība nekad nebeidzas" pamatā ir gandrīz neticams, tomēr patiess mīlas stāsts, kas, izvijies cauri laikmetiem, mīlētājus saved kopā Dr. Veisa kabinetā. Reizē tas ir arī stāsts par Dr. Veisa pārsteidzošajiem pētījumiem hipnozes un pagājušo dzīvju terapijas jomā. Autors parāda, ka ikvienam ir savs dvēseles radinieks, ko viņš ir mīlējis kādā no iepriekšējām dzīvēm. Viņš atklāj pasauli, kuras pamatā ir nemainīga un pārbaudīta atziņa: MĪLESTĪBA NEKAD NEBEIDZAS!

Vai tev nekad nav gadījies sastapt svešinieku, kas šķiet jau reiz redzēts? Jūs sarokojaties, un tava zemapziņa atceras šo pieskārienu.
Tu notver kāda skatienu un pazīsti dvēseles līdzinieku pāri gadsimtiem. Dvēseli var pazīt vienā mirklī. Tā ir sajūta, ka zini šo cilvēku līdz pašiem sirds dziļumiem un intuitīvi zini, kā viņš vai viņa mēdz reaģēt uz notikumiem. Tikpat labi dvēseles atpazīšana var notikt lēnām un pakāpeniski un ir jāsagaida īstais brīdis.

Braiens L. Veiss, Dr. Med. ir absolvējis Kolumbijas Universitāti un ieguvis medicīnas grādu Jēlā. Dr. Veiss ir Sīnāja medicīnas centra Maiami, Floridā, Psihiatrijas nodaļas vadītājs un Maiami Universitātes medicīnas skolas Psihiatrijas katedras vadītājs. Viņš vada apmācības un eksperimentālus seminārus profesionāļiem kā ASV, tā arī citur pasaulē. Braiens L. Veiss ir vairāku starptautisku popularitāti ieguvušu grāmatu autors, no kurām latviešu valodā ir publicēta "Viņpus laika, kur nemirstība".

No angļu valodas tulkojusi: Kristīne Fīrere.

Iesaki draugiem