Apraksts

Grāmatā Tavam skaistumam piedāvāti skaistumkopšanas līdzekļi no svaigiem produktiem, kurus, iespējams, atradīsiet arī savā virtuvē. Jūs varat būt skaista visu gadu, jo Narinē Nikogosjana izstrādājusi receptes gan ziemai un pavasarim, gan vasarai un rudenim. Viņas ieteiktie dabiskie skaistumkopšanas līdzekļi nav dārgi, un tos var pagatavot pat ātrāk nekā 10 minūtēs. Vai jūsu pieliekamajā ir medus? Samaisiet to ar dažiem sasmalcinātiem valriekstiem, un iegūsiet juteklisku, aromātisku abrazīvo krēmu taukainai ādai. Tumšos lokus ap acīm mazinās biezpiens, bet mandeļu eļļa mitrinās sasprēgājušās lūpas.
Autore piedāvā arī receptes dažādām zodiaka zīmēm, piemēram, sievietei Skorpionam maigā maska, pagatavota no greipfrūta, olas dzeltenuma un medus, atjauninās sejas ādu pat pēc vēla nakts pasākuma.

Narinē Nikogosjana ir cēlusies no senas armēņu dzimtas, kurā sievietes vienmēr ir izmantojušas dabas līdzekļus, lai saglabātu nevīstošu skaistumu. Pirms pārcelšanās uz ASV viņa Armēnijā un Krievijā mācījās par medicīnas māsu, specializējoties dermatoloģijā. Savienotajās Valstīs viņa sekmīgi vadīja skaistumkopšanas salonu Glendeilā Kalifornijā. Vēlāk Narinē kļuva par pieprasītu kosmētiķi Saulrieta bulvārī Losandželosā. Grāmatā Tavam skaistumam viņa pirmoreiz atklājusi savus noslēpumus, lai arī jūsu āda izskatītos kā filmu zvaigznei.


Šo grāmatu atnesa mana sieva – sev. Bet arī es to izlasīju. Tagad es zinu, kādēļ mana sieva ir tik skaista. Grāmata ir lieliska.
Aktieris Kērks Duglass, ASV Kinoakadēmijas balvas ieguvējs

Narinē savā nozarē ir atzīta eksperte un Vecās pasaules – eiropeisko – skaistumkopšanas metožu un līdzekļu popularizētāja.
Ole Henriksens, Ole Henriksen sejas un ķermeņa spa un ādas kopšanas līdzekļu līnijas radītājs

Brīnišķīga grāmata cilvēkiem, kuri mīl visu dabisko. Izvērtējot, kādu kosmētiku iegādāties, apdomājiet, vai ir vērts tērēt bargu naudu par to, ko katrs pats var pagatavot no dabiskiem produktiem pēc šīm lieliskajām receptēm.
Baiba Jevdokimova, kosmētiķe, skaistumkopšanas salonu KOLONNA galvenā speciāliste

Iesaki draugiem