Apraksts

Grāmata “Ēd, lai būtu jauns!” ir jauns, sensacionāls ceļvedis, kas palīdzēs izskatīties, justies un dzīvot jaunākam. Aizmirstiet par grumbu aizpildītājiem un sejas ādas savilkšanu; ja vēlaties ātri un efektīvi atjaunināt savu izskatu, vienkārši mainiet ēdienkarti! “Ēd, lai būtu jauns!” (ĒBJ) programma ir tik iedarbīga, ka pavisam neilgā laikā padara cilvēku stiprāku, enerģiskāku un izturīgāku pret stresa faktoriem. Jau drīz pēc tās uzsākšanas apkārtējie pamanīs, ka jūs izstarojat vitalitāti, bet vēl svarīgāk ir tas, ka sāksiet atgūt kādreizējo izskatu un pašsajūtu. Grāmatas sākumā ir izskaidrots, kādi procesi un produkti visvairāk veicina organisma novecošanu. Pēc tam ir aprakstīti pieci varenākie līdzekļi cīņai pret vecumu – šiem produktiem piemīt atjauninoša ietekme. Grāmatas pamatā ir divas nedēļas ilga dziļi attīroša detoksikācijas programma un Elizabetes ĒBJ uztura plāns. Grāmatā ir iekļautas vairāk nekā 70 receptes; tās katram lasītājam palīdzēs izvēlēties piemērotākos atjauninošos produktus un izstrādāt tādu uztura plānu, kas vislabāk atbildīs organisma vajadzībām. Nodaļā “Atjaunināšana mūža garumā” dotas stratēģiskas vadlīnijas un padomi, kā nenovirzoties tiekties uz mērķi.
Uzsācis ĒBJ programmu, cilvēks drīz vien atklās, ka patiešām pats var izvēlēties, vai novecot ātri vai lēni. Pēc divām nedēļām sāks uzlaboties pašsajūta, pēc mēneša organisms būs enerģijas pilns, bet pēc trim mēnešiem šis cilvēks jutīsies vismaz par pieciem gadiem jaunāks!

Grāmatas autore Elizabete Peitone-Džounsa ir dietoloģe, naturopāte un ārstniecības augu eksperte, kas vada atzītu un veiksmīgu dabiskās dziedināšanas praksi Rietumlondonā. Viņas klienti, tostarp pazīstamas modeles, aktieri un citas slavenības, ir atguvuši spēkus un uzlabojuši veselību, izskatu un – ilgtermiņā – arī labsajūtu.

Iesaki draugiem