Apraksts

Vairāk nekā 50 kārdinošu picu recepšu! Ieprieciniet savus draugus un ģimeni ar īstu, mājās pagatavotu picu!

Grāmatā apkopotas dažādu picu receptes – picas ar biezām un plānām pamatnēm, kā arī picas no pilngraudu kviešu miltiem un bez glutēna. Attēlos ir redzamas gatavās picas to īstajā lielumā.

Ir daudz iemeslu, kāpēc izvēlēties pagatavot picu mājas apstākļos, pat ja jums kaimiņos ir picērija vai ātrās ēdināšanas restorāns. Pirmkārt, pagatavot picu ir pārsteidzoši vienkārši, un šis process sagādā daudz jautrības – īpaši bērniem patiks palīdzēt mīcīt mīklu un uzklāt pildījumu. Nenoraidiet domu par paša ceptu picu tikai tādēļ, ka jūs biedē darbošanās ar raugu, gatavojot picas pamatni, – tas patiešām nav grūti un neaizņem daudz laika. Otrkārt, līdzņemamās picas vai tās, ko baudām picērijās, ir diezgan dārgas, bet pagatavot picu mājās ir samērā lēti. Galvenās sastāvdaļas – milti, sāls, raugs, tomāti un sarīvēts siers – nav dārgas un ir pieejamas visos lielveikalos.

Atklājiet picu pagatavošanas noslēpumus – no tradicionālām receptēm, kas radītas Neapolē, līdz mūsdienīgiem picu recepšu variantiem, kuri iecienīti visā pasaulē!

Iesaki draugiem