Apraksts

Ja adīšana ar adatām tev nav pa prātam, tad zini ‒ tapošana ir vienkārši apgūstams rokdarbu veids. Gan bērni, gan pieaugušie to var iemācīties dažās stundās.
Tapošana ir revolucionārs adīšanas veids, kurā tiek izmantoti riņķveida un taisnstūrveida tapošanas rīki jeb tapošanas dēlīši, kas sastāv no rāmja un tapām. Tapošanas rīku lietošana ir vienkārša un sagādā prieku pat tiem, kam nav tradicionālās adīšanas pieredzes. Uz tapošanas rīka var radīt gandrīz jebko, sākot ar cilindrveida tapojumiem cepurēm un zeķēm un beidzot ar taisnām detaļām ‒ šallēm, jostām un pat džemperiem.
Šī grāmata ir veidota kā tapotāja rokasgrāmata un praktisku rokdarbu krājums vienlaikus. Tajā ir atrodami paņēmieni tapošanai uz riņķveida tapošanas rīkiem un tapošanas dēlīšiem, kā arī praktisku rokdarbu modeļi. Ietverta arī tapošanas tehniku un terminu skaidrojošā vārdnīca.

• Viss, kas tev vajadzīgs, lai ātri un viegli apgūtu tapošanu: sākot ar tehnisku skaidrojumu un beidzot ar idejām brīnišķīgiem rokdarbiem.
• Nozīmīga tapošanas rokasgrāmata – tā papildinās tapošanas rīkiem pievienotās, bet bieži vien trūcīgās instrukcijas.
• Idejas vairāk nekā 30 viegli un ātri bez adāmadatām darināmiem lieliskiem rokdarbiem – džemperiem un aksesuāriem –, tostarp arī filcētiem darbiem.

Izela Felpsa ir absolvējusi Jūtas Universitāti, kur viņa ieguva grādu biznesa administrācijā. Viņa ir viena no “Décor Accents” (uzņēmums, kas ražo tapošanas rīkus) komandas. Vēl Izela pasniedz tapošanas nodarbības, viņai pieder arī divas tapošanas tiešsaistes grupas, kurās viņa ir moderatore. Izela tapo jau vairāk nekā piecus gadus, un šajā laikā viņa ir radījusi instrukcijas, modeļus un vizuālos palīglīdzekļus, lai savu mākslu mācītu citiem.

Iesaki draugiem