Apraksts

Gī * Jogurts * Rīsi * Garšvielu maisījumi * Bezrauga maize * Dārzeņu ēdieni * Salāti * Zupas * Deserti * Dzērieni

No Latvijā pieejamiem produktiem viegli pagatavojamas ājurvēdas ēdienu receptes ar norādēm par katra ēdiena ietekmi uz došām.

Grāmatā ievietots apskats par ājurvēdisku ēšanu un ēdienu gatavošanu, par garšvielu loma ājurvēdas virtuvē un produktu savienojamību, par vātas, pītas un kaphas sabalansēšanu ar uztura palīdzību.
Ieskatam dažu piedāvāto ēdienu recepšu nosaukumi:
Kičari ar kokosriekstu skaidiņām
Garšvielu maizīte puri
Tomātu čatnijs
Apcepts panīrs ar svaigu avokado un spinātiem
Salāti ar svaigām piparmētrām
Ķīnas pupiņu zupa
Kvinoja ar dārzeņiem
Dum aloo jeb kartupeļi ar garšvielām
Burkānu halva
Aprikožu kūka ar riekstiem
Garšvielu lasi
Piena un piparu dzēriens

Iesaki draugiem