Apraksts

Izmēģini šeit!

Interaktīvais mācību materiāls “Fizika 11. klasei” tiek izdots vienā DVD kā papildmateriāls 11. klases fizikas kursam, kurā iekļauti 28 temati četrās nodaļās: “Termodinamika”, “Elektrostatika”, “Elektriskā strāva” un “Elektromagnētisms”. Materiāls ir lokalizēts un veidots atbilstoši Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas noteiktajām vispārējās vidējās izglītības standarta prasībām fizikā. DVD iekļautie temati papildina jebkuru mācību grāmatu un ir lielisks veids, kā aizraujoši apgūt jauno vielu vai atkārtot zināšanas. Materiālu var izmantot stundu laikā skolotāja vadībā, fakultatīvu nodarbībās, uz interaktīvās tāfeles, kā arī individuāli uz mājas datora.
Fizika ir aizraujošs mācību priekšmets, ja to apgūst, izmantojot dažādu procesu simulācijas, eksperimentu demonstrējumus, teorijas izklāstus animāciju un video formā, ļoti daudzveidīgus interaktīvus uzdevumus ar tūlītēju atgriezenisko saikni, kā arī virkni papildrīku – skaidrojošo vārdnīcu, kalkulatoru, ķīmisko elementu periodisko tabulu ar aprakstiem un rīku piezīmju veikšanai.
Strādājot ar šo DVD, skolēni var nostiprināt un papildināt savas zināšanas, sagatavoties ieskaitēm, pārbaudes darbiem, eksāmeniem, kā arī apgūt fiziku patstāvīgi mājās, bet skolotāji – padarīt savas stundas aizraujošākas, dinamiskākas, neparastākas un atraktīvākas, demonstrējot mācību vielu uz interaktīvās tāfeles vai klasē ar projektoru. Tā ir arī iespēja ietaupīt laiku, izmantojot jau sagatavotus interaktīvus materiālus.
Apgūstiet eksaktās zinātnes mūsdienīgi ar aizraujošiem interaktīvajiem mācību materiāliem!

Tehniskā specifikācija: 1 GHz Intel Pentium II vai līdzvērtīgs procesors; 1 GB RAM; ar DirectX 9 savienojama videokarte ar 128 MB atmiņu; 700 MB vietas uz cietā diska; DVD lasītājs; Microsoft Windows 7, Vista, 2000 vai XP.

Publikācijas

Iesaki draugiem