Apraksts

Lorna jau kopš mazotnes ir redzējusi eņģeļus un sarunājusies ar viņiem. Bērnībā šīs brīnišķīgās, spožās būtnes saistīja meiteni vairāk par cilvēku pasauli, tāpēc ģimene un pārējie viņu uzskatīja par garīgi atpalikušu. Eņģeļi Lornai bija piekodinājuši neparastās spējas turēt noslēpumā un tikai tagad, kad viņas četri bērni jau ir pieauguši, atļāva tās atklāt grāmatā. Stāstot par savu dzīvi, Lorna patiesībā pauž eņģeļu nesto vēsti par mīlestību, līdzjūtību, piedošanu un cerību.

Ar savu neparasto pieredzi Lorna iedvesmo ikvienu ieaicināt sargeņģeli arī savā dzīvē: “Eņģeļi ir brīnišķīgi skolotāji. Mums tikai jālūdz viņiem palīdzība. Lūk, cik vienkārši!” Grāmatā ir iekļauti divpadsmit ieteikumi, kā izveidot saikni ar savu sargeņģeli.

Lorna Bērne (Lorna Byrne) piedzima 1955. gadā Dublinas priekšpilsētā Īrijā un agri iepazina gan nabadzību, bēdas un atstumtību, gan draudzību, ģimenes dzīves laimi un patiesu mīlestību. Pieaugot viņa arvien vairāk pieņēma savu citādību un sāka to izmantot līdzcilvēku labā. Lorna kā neviens cits spēj rosināt uzticēšanos eņģeļu spēkam. Tagad viņa ir atzīta dziedniece un mistiķe, pie kuras pēc padoma vēršas tūkstošiem lūdzēju no visas pasaules.

Lornas Bērnes grāmatas “Eņģeļi manos matos” un “Kāpnes uz debesīm” ir kļuvušas par starptautiskiem bestselleriem.

Vairāk informācijas par autori mājaslapā www.lornabyrne.com

No angļu valodas tulkojusi Vanda Tomaševiča.

Iesaki draugiem