Apraksts

Efektīvākā diēta, kuru franči gadiem glabājuši kā noslēpumu.
Daily Mail

Diētu ir izveidojis Dr. Pjērs Dikāns, franču medicīnas doktors, kas, palīdzot pacientiem uzlabot viņu ēšanas paradumus, atklāja unikālu, efektīvu svara zaudēšanas formulu. Šajā grāmatā ir apkopota 35 gadus ilga klīniska darba pieredze.
Dikāna diēta ir unikāla četru posmu programma, ar kuras palīdzību iegūsiet un noturēsiet savu ideālo svaru uz visiem laikiem.
Ceturtajā, pēdējā posmā drīkst ēst visu, ko vēlaties, jāievēro tikai trīs noteikumi, to skaitā slavenās “proteīnu ceturtdienas”. Ievērojot šo diētu, nav jāskaita kalorijas, tā ir ideāli piemērota gardēžiem un gaļas cienītājiem. Viena no diētas panākumu atslēgām ir tās ievērošanas vieglums – jums vairs nekad nebūs jācīnās ar izsalkumu.
Ēdiet gaļu un zaudējiet svaru!

Grāmatai “Dikāna diēta” ir milzīgi panākumi ne tikai Francijā. Tā pārtulkota 14 valodās un izdota 32 valstīs. Daudzi starptautiskie komentētāji piekrīt, ka šī ir metode, kura, visticamāk, spēs apturēt aptaukošanās epidēmiju pasaulē.

Jau pirmajā dienā, ievērojot Dikāna diētu, zaudēju 900 gramus – domāju, ka sabojājušies svari. Pēc diviem mēnešiem es biju kļuvusi par 12 kilogramiem slaidāka.
Ligija Purgaile,
Apgāda Zvaigzne ABC Tirdzniecības daļas vadītāja

Iesaki draugiem