Apraksts

Gijoms Miso (Guillaume Musso, 1974) ir dzimis Francijā, Antibās, vēlāk dzīvojis un mācījies arī Amerikas Savienotajās Valstīs. Ieguvis grādu ekonomikas zinībās, bet viņa lielākā aizraušanās ir rakstniecība. Gijoma Miso darbi ir pārdotāko grāmatu sarakstā daudzās pasaules valstīs.

Telefons ir visa viņu dzīve...
Ņujorka, Džona Kenedija lidosta.
Pārpildītā uzgaidāmajā zālē kāds vīrietis un sieviete uzskrien viens otram virsū. Medlina un Džonatans nekad agrāk nav tikušies, un viņiem nevajadzētu satikties vēlreiz. Taču, paceļot no grīdas izbirušās mantas, viņi nejauši apmainās ar mobilajiem telefoniem. Kad viņi pamana savu kļūdīšanos, tos jau šķir 10 000 kilometri – viņa ir floriste Parīzē, savukārt viņam pieder restorāns Sanfrancisko. Ziņkārības vadīti, viņi sāk pētīt viens otra telefona saturu. Šī dubultā neapdomība noved pie negaidīta atklājuma – abu dzīvi vieno kāds noslēpums, kurš, kā viņiem šķitis, jau sen ir pagājībā...

“Brīnumains valdzinājums... G. Miso romāns “Neatstājot pēdas” meistarīgi savij tik dažādās sižeta līnijas, radot neatslābstošas spriedzes gaisotni līdz pat grāmatas beigām.”
Bernārs Leū, RTL

No franču valodas tulkojusi Maija Indraša.


“Spraiga intriga, oriģināla koncepcija, ļoti raits vēstījums.”
Tomass Mālers, Le Point

“Sarežģītu attiecību atainojums, krietna deva humora un vienlaikus aizraujošs trilleris. Romāns liek aizdomāties par šodienas cilvēku izmantotajām modernajām tehnoloģijām un to ietekmi uz mūsu dzīvi un, galvenais, par tik ierastu lietu mūsu sadzīvē kā mobilais telefons.”
Amazon.com

“Brīnumains valdzinājums... Jūs metaties Miso noslēpumos kā puišelis, kas, kopā saliktām kājām, lēkā pa peļķēm.”
Pjērs Vavasērs, Le Parisien

“Tik spēcīgu trilleri, kāds ir romāns “Neatstājot pēdas”, G. Miso līdz šim vēl nebija uzrakstījis.”
Bernārs Leū, RTL

“Grāmata ir viegla un aizraujoša. Jaunajā G. Miso romānā ir jūtama rakstnieka meistarība, atklājot cilvēku savstarpējo attiecību līkločus un kriminālajam žanram tik raksturīgos straujos sižeta pavērsienus.”
critiqueslibres.com

Iesaki draugiem