Apraksts

Tuvojas apokalipse...

Nav pagājis vēl ne mēnesis kopš traģēdijas Engelsforsas ģimnāzijas vingrošanas zālē, bet Izraudzītajām nav laika atgūties. Viņu pasaule drīz atkal sagriežas ar kājām gaisā. Tiek saņemtas atbildes uz jautājumiem un atklāti noslēpumi. Tiek pārbaudīta daudzu cilvēku lojalitāte. Laiks jau izsīkst, un Izraudzītās var būt pārliecinātas tikai par vienu – viss mainīsies.

Pirmās divas grāmatas APLIS un UGUNS ir guvušas ievērojamu lasītāju un kritiķu atzinību. Grāmatas ir saņēmušas vairākas jauniešu literatūras balvas. Tās tiek izdodas vairāk nekā 30 valstīs un pēc tām tiks uzņemta filma.

No zviedru valodas tulkojusi Mudīte Treimane.


““Engelsforsas triloģijas” trešā daļa – internacionāls bestsellers, kura izdošanas tiesības pārdotas jau divdesmit deviņās valstīs, – apvieno sevī aizraujošu sižetu un tumšu maģiju ar pusaudžu dzīves kaislībām un drāmām.”
risingshadow.net

“Pareģotā apokalipse ir durvju priekšā, un Izraudzītās aizmirst par savām personiskajām problēmām, lai kļūtu par vienotu, spēcīgu un baisu komandu, ar kuru lasītājam ir vērts sastapties grāmatas lappusēs.”
The Horn Book

“Triloģijas sensacionālajā noslēdzošajā daļā Minu un viņas draugi ir vienīgie, kas spēj novērst apokalipsi. Galveno varoņu raksturu attīstība līdz ar elpu aizraujošu intensīvu vēstījumu noteikti mudinās tos, kas vēl nebija paspējuši izlasīt sērijas pirmās divas grāmatas, nekavējoties ķerties arī pie tām.”
School Library Journal

““Engelsforsas triloģija” ir kļuvusi par kulta sēriju – un pamatoti.”
Sunday Telegraph

Iesaki draugiem