Apraksts

“Jūsu laiks ir ierobežots, tāpēc nedzīvojiet kāda cita dzīvi! Neļaujiet apkārtējo viedokļu troksnim noslāpēt jūsu pašu iekšējo balsi. Un vissvarīgākais, saņemiet drosmi, lai paklausītu savai sirdij un intuīcijai. Tie kaut kādā veidā jau zin, par ko gribat kļūt.”

Tā uzrunā Stenfordas studentiem sacīja Stīvs Džobss – datortehnoloģiju kompānijas Apple dibinātājs un virzītājspēks, cilvēks kuram pasaule ir pateicību parādā par Macintosh datoriem, mūzikas atskaņotājiem iPod, viedtelefoniem iPhone, planšetdatoriem iPad un izcilām Pixar animācijas filmām. Džobsa ģenialitāti atzina ikviens – pat valstu vadītāji un konkurenti. Šobrīd pēc Džobsa nāves interese par šo ģeniālo personību ir pieaugusi vēl vairāk.

Pēc lasītāju pieprasījuma Zvaigzne ABC laiž klajā grāmatu – Es, Stīvs Džobss. Tajā apkopoti Stīva Džobsa citāti, kas savākti trīs gadu desmitu laikā, ko Džobss ir pavadījis uz biznesa skatuves. Stīvs izsakās par dzīvi, nāvi, biznesu, konkurentiem un daudz ko citu, atspoguļojot savu daudzšķautņaino personību, humoru un interesanto skatījumu uz dzīvi. Lasītājs gūs gan izklaidi, gan vērtīgas biznesa atziņas, gan bagātīgu vielu pārdomām.

Publikācijas

Iesaki draugiem