Apraksts

Vai vēlaties apgūt franču izsmalcināto dzīvesveidu – priecāties un baudīt dzīvi, ēst garšīgus un veselīgus ēdienus un saglabāt slaidu augumu? Tad šī grāmata ir domāta tieši jums!
Francūzietes nekļūst resnas, lai gan bauda trīs maltītes dienā, neatsakās no šampanieša, deserta un citiem kārumiem. Kā gan viņām tas izdodas?

Bestsellera “Francūzietes nekļūst resnas” autore Mireija Giljāno piedāvā ilgi gaidīto neparastu, gardu un viegli pagatavojamu ēdienu recepšu kolekciju. Viņas pirmās grāmatas, kurās autore apbrīnojami saistoši stāstīja, kā saglabāt vēlamo svaru, nenomokot sevi ar īpašām diētām, guva milzīgus panākumus. Tagad viņa ir apkopojusi un sakārtojusi pārbaudītas receptes, padomus un iedarbīgus paņēmienus cīņai ar liekajiem kilogramiem. Mireija Giljāno stāsta arī par to, kā izveidot ēdienkarti un izvēlēties vīnus.

Gatavojiet pašas un izbaudiet!
Jaunas un lasītāju jau iemīļotas receptes:
Cukini un svaiga kazas siera frittata; Maģiskais brokastu krēms; Greipfrūtu, avokado un kaviāra kārtojums; Bumbieru un zilā siera tartines; Biešu un ingvera gaspačo; Burkānu un apelsīnu zupa; Spageti al limone; Divdesmit pirmā gadsimta bouillabaisse; Tvaicēts jūrasvelns ar dārzeņiem; Ratatouille; Karamelizēts cālis ar dārzeņu pankūku; Klasiskais šokolādes uzputenis; Jogurts ar šokolādes krēmu un vēl... un vēl... un vēl...

Stilīga, pārliecinoša, gudra un asprātīga grāmata, man tā nāca tieši laikā. Iepriecinoši: nekādas drastiskas un nomācošas diētas, tikai veselīgs un labs ēdiens, ūdens un pastaigas! Esmu jau nometusi trīs kilogramus liekā svara, lai gan nedaru neko īpašu – tikai izmēģināju dažus Mireijas ieteiktos “knifus”. Pamēģiniet arī jūs!
Annika Braita

Mani tik ļoti iedvesmo Mireijas Giljāno grāmatas! Atzīšos: viņas pavārgrāmatu lasu jau trešo reizi. Izcepu Cāli au Champagne – satriecoši! Man patīk, ka receptes ir diezgan vienkāršas un ēdienus var ātri pagatavot. Kā var nepatikt grāmata, kurā ieteikts lietot glāzi laba vīna un gabaliņu šokolādes kā veselīgas diētas sastāvdaļu?
Odrija Filisa

Iesaki draugiem