Apraksts

Angļu veselības praktiķis Džons Ārmstrongs grāmatā "Dzīvības ūdens" stāsta par daudzu šķietami bezcerīgu slimību izdziedināšanu ar kādu pavisam vienkāršu līdzekli. Tas nav ne medikaments, ne arī uztura bagātinātājs, bet satur minerālvielas, hormonus un citas organisma dzīvības procesus stimulējošas vielas. Šis neparastais līdzeklis ir cilvēka paša urīns.

Tas, ka organismā atkal tiek ievadīts kaut kas tāds, ko ķermenis jua ir "izmetis", šķiet savādi. Bet šo procesu varētu salīdzināt ar organisko atlikumu kompostēšanu, kurā kritušas lapasatdod augsnei atpakaļ vērtīgus organiskus savienojumus un minerālvielas. To pašu principu var attiecināt arī uz cilvēka organismu.

Pirmā pasaules kara laikā Džonam Ārmstrongam tika diagnosticēta tuberkuloze. Pēc divus gadus ilgas nesekmīgas ārstēšanās ar tolaik pieejamajiem medikamentiem viņš sāka urīnterapijas kursu un jau pēc diviem mēnešiem pilnībā izveseļojās. Panākumu iedvesmots, Ārmstrongs atvēra savu privātpraksi un palīdzēja daudziem slimniekiem izveseļoties no plaušu, sirds, nieru, ādas un citu orgānu slimībām, bet pēc neskaitāmiem pacientu lūgumiem apkopoja savu pieredzi šajā grāmatā.

Iesaki draugiem