Apraksts

Jūs moka stress, esat rūpju nomākti vai vienkārši gribat aizbēgt no ikdienas rutīnas? Mārdžija Hāra atklās jums, kā to visu pārvarēt un gūt relaksējošu spa baudījumu pašu mājās, izmantojot Veselīga mājas spa komplektu – grāmatu, pretcelulīta masāžas suku, masāžas rullīti un skrubi pēdām. Atklājiet dažādu tīru ēterisko eļļu pārsteidzoši labvēlīgo iedarbību, soli pa solim apgūstiet aromterapijas masāžas paņēmienus un izbaudiet savās mājās spa procedūras, kas aizdzīs stresu un parādīs ceļu uz labāku veselību!

Skrubis pēdām
Uzturiet savu pēdu ādas tīrību un skaistumu, izmantojot šo abpusēji lietojamo skrubi! Tā rupjākā virsma ļaus atbrīvoties no cietās, atmirušās ādas, bet smalkākā – saudzīgi pieslīpēs un nogludinās apstrādāto vietu, lai āda kļūtu maiga un veselīga.

Masāžas rullītis
Ar šo dabiskā koka masāžas rullīti iespējams viegli sasniegt jebkuras ķermeņa vietas un punktus. Izliekto rokturi ir ērti satvert un turēt plaukstā, ļaujot koka lodītēm masēt dziļākus muskuļu audus, lai noņemtu saspringumu, uzlabotu asins cirkulāciju un stimulētu organisma imūnsistēmu.

Pretcelulīta masāžas suka
Šī dabiskā koka masāžas suka ir ideāli piemērota cīņai pret celulītu. Velciet to pāri problēmvietām līdzīgi kā slaukot ar suku, lai veicinātu asins un limfas cirkulāciju. Tas arī samazinās celulīta pazīmes un atjaunos ādas veselīgo izskatu.

Grāmatas “Veselīgs mājas spa” autore Mārdžija Hāra ir dzimusi Dienvidāfrikā, Keiptaunā. Pirms viņa nodibināja savu uzņēmumu, kas specializējas ārstniecības augu audzēšanā un pārdošanā, viņa strādāja par teātra un runas mākslas pasniedzēju un izdevniecību mārketinga daļas vadītāju. Ieinteresējusies par ārstniecības augu dziedējošajām spējām, Mārdžija sāka studēt alternatīvo medicīnu, arī aromterapiju, refleksoloģiju un masāžu. 1994. gadā viņa ieguva prestižo gada “Zāļu sievas” apbalvojumu sabiedrības izglītošanā par ārstniecības augiem un dziedēšanu. Šajā laikā viņa strādāja par lektori un ārstniecības augu konsultanti vienā no Dienvidāfrikas slavenākajiem kūrortiem – Stellenboshā. 1996. gadā Mārdžija pārcēlās uz Austrāliju un strādāja par mārketinga vadītāju vīna uzņēmumā, bet drīz vien atvēra savu alternatīvās medicīnas uzņēmumu Divine Touch. Pašlaik Mārdžija strādā par holistiskās dziedniecības terapeiti un konsultanti veselības centrā Hopewood, kas ir viens no slavenākajiem Austrālijas kūrortiem.Viņa pārzina aromterapiju, refleksoloģiju, Vodera limfodrenāžas masāžu, koriģējošo un kristālu masāžu, kā arī reiki. Viņa ir Austrālāzijas Vodera terapijas, kā arī Koriģējošās masāžas asociācijas biedre un Starptautiskā biznesa tīkla, globālas uzņēmējdarbības organizācijas, Ziemeļsidnejas nodaļas prezidente.

Iesaki draugiem