Apraksts

Ājurvēda, kas tulkojumā nozīmē “gudras un veselīgas dzīves zinātne” māca sasniegt veselību un harmoniju. Šī grāmata iepazīstina ar ājurvēdu gana vienkāršā veidā, lai to varētu savienot ar saspringto mūsdienu dzīves ritmu. Grāmatā, kura pamatos var mainīt jūsu uzskatus par uzturu, autore māca, kā noteikt savu ķermeņa tipu, kādus pārtikas produktus jums vajadzētu lietot un kā no tiem pagatavot gardas maltītes. Katra recepte ir marķēta pēc piemērotības konkrētam ķermeņa tipam. Grāmatā iekļauti arī vingrojumu un dzīvesveida ieteikumi, kas ne vien palīdzēs iegūt labu augumu, bet arī novērsīs ēšanas un gremošanas traucējumus, bezmiegu un citas problēmas.
Andžuma Ananda (Anjum Anand) ir sarakstījusi vairākas veselīgu ēdienu gatavošanas grāmatas, kuras kļuvušas par bestselleriem. Uzaugusi Eiropā, viņa regulāri apciemo savu ģimeni Indijā. Šobrīd viņa dzīvo Londonā un bieži piedalās radio un TV raidījumos, stāstot par veselīgo indiešu ēdienu iekļaušanu uzturā.

Iesaki draugiem