Apraksts

Miljoniem lasītāju visā pasaulē ir sajūsminājis un iedvesmojis patiesais stāsts par trīsgadīgā Koltona Bērpo neparasto pieredzi.

Kad mazais Koltons iztur smagu operāciju, vecāki jūtas laimīgi un pateicīgi. Taču turpmākajos mēnešos viņi uzzina ko negaidītu - Koltons atklāj, ka operācijas laikā esot pametis ķermeni un viesojies Debesīs.
Bērnišķīgi atklāti un vaļsirdīgi viņš stāsta par tikšanos ar sen aizsaulē aizgājušiem ģimenes locekļiem, sīki apraksta Jēzu, eņģeļus, to, cik "liels, liels" ir Dievs un "cik ļoti Viņš mūs mīl".

Grāmata "Debesis ir!" lasītājiem ļauj ielūkoties tur, kur "neviens nav vecs un nevalkā brilles". Koltona vēstījumu, saglabājot bērna vienkāršo valodu, grāmatā ir paudis viņa tēvs Tods Bērpo.

Mācītājs Krists Kalniņš par grāmatu "Debesis ir!" saka:

"Ir sarakstīts daudz grāmatu par cilvēku pēcnāves pieredzēm. Tomēr neviena no manis lasītajām nav sniegusi lielāku iedrošinājumu un mierinājumu kā grāmata Debesis ir!. Esmu pārliecināts, ka mazā Koltona neparastais stāsts par piedzīvojumiem Debesīs neatstās vienaldzīgu nevienu lasītāju. Tas būs saistošs un rosinās uz pārdomām pat tos, kas par pēcnāves dzīvi vēl nav uzdrīkstējušies domāt."

Publikācijas

Iesaki draugiem