Apraksts

Vidusjūras piekrastes pērle Barselona ir ļoti populārs tūrisma galamērķis. Tā ir dāsni apveltīta ar dabas jaukumiem: smilšaino liedagu apskalo silti, kristāldzidri ūdeņi, bet ziemeļos slejas augsti kalni. Pilsētā tūristus gaida arī pievilcīgās vecpilsētas ieliņas, rosmes pilni laukumi, interesanti muzeji, krāšņi arhitektūras brīnumi un burvīgi, zaļojoši parki.
Otrajā atjaunotajā un papildinātajā ceļveža izdevumā sniegta daudzveidīga, faktiem un praktiskiem ieteikumiem bagāta informācija, kas ietverta atraktīvā, viegli uztveramā un mūsdienās ļoti populārā “TOP 10” formā. Kultūras vērtību cienītājiem noderēs ieskats slavenāko Barselonas muzeju un mākslas galeriju pasaulē, kā arī informācija par fantastiskajām kataloņu modernisma celtnēm, dabas mīļotājiem – vēstījums par pievilcīgākajiem parkiem, dārziem un pludmalēm, bet jautras izklaides meklētājiem – detalizēta informācija par restorāniem, bāriem un klubiem. Jebkuram ceļotājam noderīga būs plašā praktiskās informācijas sadaļa, dažādu pilsētas viesnīcu apskats, Barselonas metro shēma un latviešu-kataloņu valodas vārdnīciņa.
Īpaša ceļveža vērtība ir ieteikumi, kā saplānot dienas ekskursijas dažādos Barselonas rajonos. Rūpējoties par ceļotāju ērtībām, grāmata izdota formātā, ko ērti var nēsāt līdzi kabatā vai somā, un, ja pat tas šķiet par smagu, dodoties pastaigā, var ņemt līdzi tikai mazo, salokāmo karti, kurā iekļautas pilsētas centra kartes, metro un dzelzceļa shēma, kā arī 60 lieliskas idejas Barselonas iepazīšanai, atpūtai un maltītes ieturēšanai.

Iesaki draugiem