Apraksts

Grāmatas “Svaigās enerģijas bībele" autori Lesliju Kentoni Anglijā un ASV uzskata par īstu veselības un skaistuma guru. Uzturzinātni, ķīniešu medicīnu, bioenerģētiku un homeopātiju apguvusī autore ir sarakstījusi vairāk nekā 35 grāmatas, kas tulkotas daudzās valodās. Nozīmīgākās ir par svaigēšanu, ķermeņa attīrīšanu no toksīniem, menopauzi bez sarežģījumiem, kā arī dabas līdzekļu izmantošanu ārstniecībā un kosmētikā. Holistiskās pieejas dēļ prese Lesliju Kentoni mēdz dēvēt par “skaistuma dalailamu”.

Svaigās enerģijas diēta ir Leslijas Kentones iztrādātā sistēma, kas apkopo vislabāko, ko sniedz svaigēšana un dalītais uzturs. Svaigās enerģijas diēta nozīmē, ka jūs 50–75% no produktiem uzņemat termiski neapstrādātā veidā. Tas nav sarežģīti! Svaigēšana un sulas attīra organismu un sniedz tam visu nepieciešamo, savukārt dalītais uzturs organismu nenoslogo un ļauj justies vieglam, lai arī ko jūs ēstu. Tiek atgūts optimāls svars, vitalitāte un starojoša āda.

Varbūt jūs domājat, ka svaigēšana ir garlaicīga, nepraktiska un svaigēdāji ēd tikai salātus? Izlasiet šo grāmatu! Tā satur neskaitāmas gardas, aizraujošas receptes gardēžiem, motivāciju laiskajiem un pārliecinošus faktus skeptiķiem.

Svaigās enerģijas diēta spēj palīdzēt nomest svaru bez tievēšanas, pasargāt no saaukstēšanās slimībām un alerģijām, novērst novecošanās pazīmes (medicīniski izmērāmā veidā) un dažādas ādas problēmas. Ievērojami palielinās enerģija, vitalitāte un emocionālais līdzsvars.

Iesaki draugiem