Apraksts

Grāmata mācībām un praktiskām nodarbībām: pamatlikumi, kas jāievēro, zīmējot ar krāsu zīmuļiem; dažādas zīmēšanas un krāsošanas tehnikas; bērniem piemēroti un iecienīti motīvi; noderīgas idejas lieliskam rezultātam.

Dzīvnieku mazuļi ir tik mīlīgi un jauki, ka tikai retais spēj palikt vienaldzīgs, uzlūkojot mazu, pūkainu zaķēnu, pīlēnu vai lācēnu. Lasot šo grāmatu, dodieties kopā ar autori iedomātā pastaigā pa mežu, pļavu, lauku sētu vai zooloģisko dārzu un zīmējiet kopā ar viņu tur sastaptos dzīvnieciņus: mīlīgus kaķēnus un kucēnus, rozā sivēnu, apburošu stirnu mazuli un tīģerēnu, leduslāčus, mazu zilonēnu un pingvīnus.
Lai mazajam māksliniekam viss izdotos, kā iecerēts, ievaddaļā autore iepazīstina ar zīmēšanas pamatformām, zīmējuma proporcijām un krāsošanas tehnikām, turpmākajās nodaļās soli pa solim apraksta, kā zīmēt dažādus dzīvnieku mazuļus. Ļaujieties zīmēšanas priekam un esiet radoši!
Ute Ludvigsena-Kaizere jau ilgus gadus ir reālistiskas zīmēšanas, akvareļa un pasteļa tehnikas pasniedzēja. Vairāk nekā 10 gadus viņa savā privātajā mākslas skolā māca zīmēšanu un gleznošanu dažāda vecuma bērniem. Autore ir uzkrājusi milzīgu pieredzi, tādēļ izveidojusi rokasgrāmatu zīmēšanā.

Iesaki draugiem