Apraksts

Traģisks negadījums.
Viss notika pārāk strauji. Viņa nevarēja neko izdarīt.
Vai tomēr varēja?

Sekundes desmitdaļā Dženas Grejas pasaule pārvēršas šaušalīgā murgā. Viņas vienīgā cerība, lai turpinātu dzīvot, ir pamest ierasto vidi un sākt visu no jauna. Džena pārceļas uz nomaļu ciematu Velsas piekrastē, tomēr viņu vēl ilgi turpina vajāt bailes, skumjas un atmiņas par nežēlīgo novembra nakti, pēc kuras viņas dzīve mainījās uz visiem laikiem.
Pamazām, pavisam lēnām, Džena atdzimst dzīvei un spēj raudzīties nākotnē. Tomēr pagātnes notikumi steidz viņu panākt un draud izpostīt visu...

Spriedzes piesātināts un emocionāli spēcīgs psiholoģiskais trilleris, kas patiks gan “Neatrodamās”, gan “Meitenes vilcienā” lasītājiem!

Klēra Makintoša (Clare Mackintosh), angļu rakstniece, divpadsmit gadus strādājusi policijā, tostarp arī kriminālizmeklēšanas nodaļā. 2011. gadā viņa aizgāja no darba, lai kļūtu par žurnālisti un sabiedrisko mediju konsultanti, un kopš tā brīža nodarbojas tikai ar rakstniecību. Viņa ir viena no Čipingnortonas Literārā festivāla dibinātājām. Informācija par autori: claremackintosh.com

No angļu valodas tulkojusi Ina Strautniece.


Sižeta meistardarbs, profesionāli uzrakstīts darbs, kuru nevarēju pārstāt lasīt. Negribas ticēt, ka šī ir autores pirmā grāmata. Ierindojams līdzās vislabākajiem pasaules atzinību ieguvušajiem trilleriem!
Džodžo Moja, romāna “Pirms atkal tiksimies” autore

Emocionāls, piesātināts un aizraujošs trilleris. “Es ļāvu tev iet” ir meistarīgi uzrakstīts romāns ar nepārspējamu un neatdarināmu sižeta pavērsienu, ko nebūsiet gaidījuši.
Paula Hokinsa, romāna “Meitene vilcienā” autore

Aizraujošs, ievelkošs romāns ar tik negaidītu sižeta pavērsienu, ka pārsteidza mani nesagatavotu. Man tas tik ļoti patika, ka vēlējos, kaut tas nekad nebeigtos.
Pīters Džeimss, rakstnieks

Sensacionāla debija! Sižets ar pārsteidzošu intensitāti rauj uz priekšu. Pat ja Klēra Makintoša neuzrakstīs nevienu citu šādas kvalitātes spriedzes romānu – lai gan esam pārliecināti, ka uzrakstīs gan, – viņa var pamatoti lepoties ar šo!
Daily Mail

Pārsteidzošs trilleris un vienlaikus patiešām ļoti laba grāmata... Viena no tām, kuras paliek atmiņā vēl ilgi pēc izlasīšanas.
Kirkus Reviews

Iesaki draugiem