Apraksts

Alternatīva pieeja neauglības ārstēšanai, izmantojot tradicionālo ķīniešu medicīnu, kas papildina jaunākās Rietumu reproduktīvās metodes

Dr. Rendaina Lūisa savā Hjūstonas Eastern Harmony klīnikā gūst pārsteidzošus panākumus – 75 % šķietami neauglīgu pacienšu iestājas grūtniecība. Kāds ir šo izcilo panākumu noslēpums? Tā ir programma, kas apvieno modernās ginekoloģijas un ķīniešu medicīnas zināšanas. Senā Austrumu dziedniecības māksla palīdz uzlabot veselību, nostiprināt reproduktīvos orgānus un novērst apstākļus, kas var traucēt grūtniecībai. Būtiski palielinās izredzes dabiskā ceļā iegūt mazuli un piedzīvot mātes laimi. Turklāt, izmantojot šo metodi, iespējams gūt labākus rezultātus arī ar Rietumu reproduktīvajām metodēm, piemēram, in vitro apaugļošanu un hormonu terapiju.

Autores pašas sākotnējā neauglība un bērniņa zaudēšana viņu pārliecināja, ka par reproduktīvo veselību jārūpējas. Tieši pārdzīvojumi un vēlākā mātes laime mudināja viņu izvēlēties šo karjeru: “No cīņas par neauglību manī radās līdzjūtība un apņemšanās pārliecināt citas sievietes, ka vajadzētu izmantot visu, ko piedāvā medicīna, – gan Rietumu, gan Austrumu pieredzi. Ķermenis jāuztver kā sabiedrotais, kurš jālolo un jādziedē.”

Iesaki draugiem