Apraksts

Baudiet harmoniju attiecībās un dzīvē!

Draudzība, mīlestība, laulība un bērni var sniegt kā lielāko prieku, tā arī sagādāt skaudrākās ciešanas. Laimīgas attiecības nav iespējamas bez nesavtīgas mīlestības. Taču kur to gūt un kā dāvāt citiem?
Šajā grāmatā atklājiet, kā izpaust savu maksimālo potenciālu attiecībās. Ar humoru un reizē ļoti reāli Jogananda uzdrošinās runāt par izaicinājumiem dzīvē, par to, cik muļķīgi ir būt savtīgiem, un parāda ceļu uz visaptverošu mīlestību.Dižais skolotājs Paramhansa Jogananda dalās jaunās atziņās par:

* draudzību kā iespēju paplašināt labvēlības un mīlestības robežas,
* sliktiem paradumiem, kas izposta patiesu draudzību,
* pareizā partnera izvēli un noturīgām laulībām,
* problēmām attiecībās un to risināšanu,
* dievišķo ieceri, kas savieno vecākus un bērnus,
* visaptverošās mīlestības klātesamību jebkurās attiecībās.

Paramhansa Jogananda uz cilvēkiem raugās ar mīlestību, iejūtību, humoru un patiesu izpratni. Viņš pajokojas par vājībām un reizē atklāj augstāko dievišķo potenciālu katrā. Tā īstenošanai Jogananda piedāvā praktiskus, dažkārt pat pārsteidzošus risinājumus. Joganandas vēstījumi pauž mūžīgas atziņas par cilvēka dabu un neizmērojamu gudrību.

“Ja valdāt citu sirdīs, tad esat visvarenākās valsts karalis.”

Joganandas mācība ir universāla un piedāvā praktisku pieeju cilvēka iekšējai atmodai. Tā īpaši akcentē nepastarpinātu dievišķo pieredzi, ko Jogananda dēvēja par “sevis realizāciju”. Jogananda vēstīja, ka visas reliģijas ir vienotas un garīgai attīstībai jāiet roku rokā ar meditācijas zinātniskajām metodēm.

Šajā sērijā lasiet arī citas Paramhansas Joganandas grāmatas:
“Karma un reinkarnācija” atbild uz jautājumiem:
*kāpēc pasaulē ir tik daudz ciešanu un netaisnības,
*kas ar cilvēku notiek nāves brīdī un pēc nāves,
*vai eksistē debesu valstība,
*kāds ir reinkarnācijas cēlonis un mērķis.

Publikācijas

Iesaki draugiem