Apraksts

Autore Š. Linka dzīvo un strādā Minhenē. Savu pirmo romānu viņa sarakstīja 16 gadu vecumā un uzreiz kļuva par atzītu rakstniecības zvaigzni. Tagad Š. Linka ir daudzu romānu autore un gandrīz visi viņas darbi ir ekranizēti.
Romāns „Māsu nams“ ir spožs Šarlotes Linkas literārā talanta paraugs. Tajā lasītāji atradīs intriģējošu un aizraujošu sižetu, romantisku mīlestību un apbrīnojami fascinējoši uzburtu noslēpumainības gaisotni. Grāmata vienlaikus ir dzimtas sāga, trilleris un dāmu romāns.
Advokātu pāris, Barbara un Ralfs, atbraukuši brīvdienās uz nomaļu namu, cerot, ka divvientulība spēs glābt viņu brūkošo laulību.
Nejauši Barbara atrod slepenu dienasgrāmatu, ko pirms 50 gadiem rakstījusi mājas agrākā īpašniece. Tajā ir māsu sāncensība par viena vīrieša mīlestību, nesavtīgas rūpes par mīļoto, cīņa ar kara atnesto postu un pat slepkavība.
Barbara, lasot apdzeltējušās lapas, tikai pamazām apjauš, cik sarežģītā situācijā ir nonākusi viņa pati, jo dažas no dienasgrāmatā minētajām personām ir vēl dzīvas un pat iepazītas tuvāk…
No vācu valodas tulkojusi Sinda Krastiņa.

Iesaki draugiem