Apraksts

Kas ir slepenais panākumu kods? Kur glabājas koda atslēga? Izrādās, ka to nevar atšifrēt ar prātu un gudrību vien. Panākumu pilnu dzīvi var baudīt tikai tad, ja tiek pārtraukts zemapziņā notiekošais sevis sabotēšanas process - lūk, grāmatas "Panākumu slepenais kods" būtiskākā atziņa un unikālās 7 pakāpienu metodes kodols. "Panākumu slepenais kods" iemāca atlaist bremzes pedāli un sākt dzīvot pa īstam!
Noass Sentdžons ir izstrādājis un piedāvā lasītājiem unikālu 7 pakāpienu metodi panākumu gūšanai. Katrs pakāpiens liek uzdot sev būtiskus jautājumus, kas transformē zemapziņas negatīvos modeļus par pozitīviem. Lūk, NOSLĒPUMS: lai realizētu savu potenciālu, nav vis jāmācās "kā-gūt-panākumus" skolā, bet gan jānovērš zemapziņā mītošās emocionālās blokādes.

"Nav svarīgi, kuru savas dzīves sfēru vēlaties pilnveidot - iegūt vairāk naudas vai brīvā laika, uzlabot attiecības, strādāt produktīvāk, zaudēt svaru vai vairot pašapziņu -, Noass palīdzēs sasniegt mērķi un iemācīs, kā īstenot ieceres ātrāk, vienkāršāk un ar mazāku piepūli nekā līdz šim."
Džeks Kenfīlds

Izlasot šo grāmatu zināsiet, kā
* dot sev atļauju pelnīt vairāk naudas;
* novērst pašsabotāžu un bailes no panākumiem;
* izvairīties no stresa darbā;
* uzlabot attiecības ar kolēģiem, ģimenes locekļiem un draugiem;
* no sirds baudīt laimi, attiecības un mīlestību.

Noass Sentdžons - "SuccessClinic.com", starptautiskas apmācību kompānijas dibinātājs un vadītājs un "WealthyFunTV" programmas vadītājs. Cilvēki un organizācijas vairāk nekā četrdesmit valstīs izmanto šo unikālo metodi, lai atbrīvotos no zemapziņas bremzējošās iedarbības un dzīvē gūtu vairāk prieka, neatkarības un bagātības. Par Sentdžona atklājumu ir vēstījuši gan televīzijas kanāli CNN, ABC, NBC, CBS un Fox News, gan populāri amerikāņu žurnāli un laikraksti. Noasa Sentdžona grāmatas ir tulkotas divpadsmit valodās.
Pirms Noass Sentdžons kļuva par starptautiski atzītu lektoru un grāmatu autoru, viņš strādāja par viesmīli, sekretāru, pārdevēju, mājkalpotāju un profesionālu baletdejotāju. Šīs pieredzes mācīts, viņš saprata, ka ar tradicionālajām panākumu gūšanas metodēm laimi un bagātību nesasniegt, un radīja savu 7 pakāpienu metodi.

Izmantojiet Noasa oriģinālo metodi un piepildiet savus sapņus! Līdz bagātībai un laimei ir tikai 7 pakāpieni!

Publikācijas

Iesaki draugiem