Apraksts

„Lietišķā etiķete Eiropā” jūs iepazīstinās ar gandrīz četrdesmit lielāko Eiropas tautu paražām un tikumiem un palīdzēs panākt savstarpēju cieņu un atzinību. Tas ir vitāli svarīgi, lai nodrošinātu patīkamu, efektīvu un sekmīgu starptautisko uzņēmējdarbību.
Ārkārtīgi jūtīgajā un visai saspringtajā mūsdienu starptautiskās uzņēmējdarbības pasaulē gluži vienkārši nevar atļauties pārprotamu žestu, nevietā izteiktu vārdu vai maldinošu spriedumu. „Lietišķā etiķete Eiropā” uzņēmējiem un tūristiem parāda, kā var iegūt maksimālus rezultātus, izprotot un pareizi novērtējot kultūru atšķirības, ar kurām nākas sastapties, viesojoties darījumu partneru zemēs un dodoties tūrisma ceļojumos Eiropā. Šis faktiem piesātinātais ceļvedis sniedz padomus tādos jautājumos kā lietišķās sarunas, runas veids, acu kontakts, braukšana ar taksometru, apģērbs, ēšanas un dzeršanas etiķete, dāvanu pasniegšana, dzeramnaudas došana, svētki un brīvdienas, izturēšanās pret varas pārstāvjiem.
Grāmatas autors Dīns Fosters ir viens no vadošajiem pasaules kultūru speciālistiem. Viņš darbojies par konsultantu 500 ievērojamās kompānijās, bieži piedalījies starptautisko profesionālo konferenču darbā, uzstājies radio un televīzijā.
Grāmatu „Lietišķā etiķete Eiropā” no angļu valodas tulkojis Jānis Markots.

Iesaki draugiem