Apraksts

Grāmatā ir tradicionālas latviešu ēdienu receptes. Jūs uzzināsiet, kā pagatavot latviskas uzkodas, zupas, otros ēdienus, desertus, kā arī tradicionālos gadskārtu svētku ēdienus. Tomēr jāatceras, ka ēdiena gatavošana ir nevien uzturzinātnes praktiskā izpausme, bet arī māksla. Tāpēc ikviena recepte ir jāuztver radoši arī mūsdienu lasītājam, ņemot vērā to, ka senāk katrai saimniecei ir bijušas savas ēdienu gatavošanas gudrības, turklāt dažādos novados atšķiras receptes ēdieniem ar vienu un to pašu nosaukumu. Grāmatiņa būs noderīga gan pavārmākslas entuziastiem, gan arī kā papildinājums dāvanai ikvienam, kurš vēlas vairāk uzzināt par latviskajām tradīcijām.

Iesaki draugiem