Apraksts

2011. gada tūrisma sezonas sākumā Apgāds Zvaigzne ABC ir sagatavojis jaunu bagātīgi ilustrētu ceļvedi “Čehija un Slovākija”. Tas ietilpst populārajā un lasītāju iecienītajā Dorling Kindersley ceļvežu sērijā, kurā klajā nākuši jau vairāk nekā divdesmit latviešu valodā tulkoti ceļveži.
Izdevumā ir ietverta informācija par vairāk nekā 1300 abu valstu pilsētām, tūrisma objektiem, veikaliem, maltītes ieturēšanas vietām un naktsmītnēm, kā arī sniegti ieteikumi par aktīvās atpūtas un izklaides iespējām un citām ceļotājiem noderīgām lietām. Tekstu papildina fotogrāfijas un ilustrācijas, bet orientēties palīdz pilsētu plāni un reģionu kartes.
Nodaļā “Praktiskais ceļvedis” sniegti praktiski padomi, kas atvieglos ikviena ceļotāja uzturēšanos Čehijā un Slovākijā. Te atradīsiet informāciju par jautājumiem, kas saistīti ar drošību, veselību, telefona un pasta sakariem, kā arī pārvietošanos pa šīm valstīm.
Jaunais ceļvedis palīdzēs jums apceļot un labāk iepazīt gan Čehijas un Slovākijas brīnišķīgās pilsētas, gan lauku apvidus, gan bezgala skaistos kalnu rajonus.

Iesaki draugiem