Apraksts

2010. gada tūrisma sezonas sākumā Apgāds Zvaigzne ABC ir laidis klajā daudzpusīgu un bagātīgi ilustrētu ceļvedi ”Latvija, Lietuva un Igaunija”. Tas ir pirmais tik apjomīgais tūrisma informācijas krājums latviešu valodā, kas veltīts visām trijām Baltijas valstīm. Šis izdevums ietilpst populārajā un lasītāju iecienītajā Dorling Kindersley ceļvežu sērijā, kurā jau klajā nākuši vairāk nekā divdesmit latviešu valodā tulkoti un labi pazīstami ceļveži – ”Itālija”, ”Spānija”, ”Francija”, ”Portugāle” un daudzi citi.
Ceļvedī apkopota plaša informācija par vairāk nekā 1000 apskates objektiem Baltijas valstīs, kā arī par naktsmītnēm, maltītes ieturēšanas vietām, aktīvās atpūtas un izklaides iespējām, pasākumiem un festivāliem, tūrisma informācijas centriem un citām ceļotājiem nepieciešamām lietām, tāpat sniegti dažādi noderīgi praktiski padomi. Savukārt tiem Latvijas ceļotājiem, kuri, viesojoties kaimiņvalstī, vēlēsies pateikt igauņu vai lietuviešu valodā kaut vai dažas pieklājības frāzes, noderēs latviešu-lietuviešu un latviešu-igauņu sarunvārdnīca.
Apskates objektu aprakstus papildina lieliskas un kvalitatīvas fotogrāfijas un ilustrācijas, bet orientēties palīdz pilsētu plāni un reģionu kartes. Ceļvedī dots arī alfabētiskais rādītājs, kas palīdzēs tā lietotājam ātri atrast nepieciešamo informāciju par vietu vai objektu, kuru viņš grasās apmeklēt.

Iesaki draugiem