Apraksts

Berlīnei – vienai no Eiropas metropolēm un Vācijas galvaspilsētai – piemīt nezūdošs dzīvesprieks un spilgts, daudzkrāsains kolorīts, turklāt it īpaši valdzinošu spožumu pilsēta ieguvusi pēdējo gadu laikā, kad tajā tapušas daudzas modernas ēkas. Tāpēc arī Berlīne ir kļuvusi par bieži izvēlētu ceļojumu mērķi.
Šajā ceļvedī par Berlīni tiek sniegta daudzveidīga, faktiem un praktiskiem ieteikumiem bagāta informācija, kas ietverta atraktīvā, viegli uztveramā un mūsdienās ļoti populārā „TOP 10” formā. Kultūras vērtību cienītājiem noderēs ieskats slavenāko Berlīnes muzeju un mākslas galeriju pasaulē, dabas mīļotājiem – vēstījums par pievilcīgākajiem parkiem, dārziem un ezeriem, bet jautras izklaides meklētājiem – detalizēta informācija par restorāniem, bāriem un klubiem. Jebkuram ceļotājam noderīga būs plašā praktiskās informācijas sadaļa, dažādu pilsētas viesnīcu apskats, Berlīnes metro shēma un arī latviešu-vācu valodas vārdnīciņa.
Īpaša ceļveža vērtība ir ieteikumi, kā saplānot dienas ekskursijas dažādos Berlīnes rajonos. Rūpējoties par ceļotāju ērtībām, grāmata izdota formātā, ko ērti var nēsāt līdzi kabatā vai somā.

Iesaki draugiem