Apraksts

Krievijas slavenākā fen šui speciāliste Natālija Pravdina savā bestsellerā “Nauda pati mani atrod” skar tēmu, kura ir aktuāla visiem un vienmēr, – materiālo labklājību un panākumus. Lai rastu pareizo ceļu uz pārticību un laimi, Natālija Pravdina jums piedāvā apvienot viņas izstrādāto unikālo apziņas pozitīvās transformācijas sistēmu ar fen šui praktiskām rekomendācijām.
Izlasījuši šo grāmatu, jūs spēsiet atbrīvoties no domāšanas stereotipiem, mainīt savu nostāju attiecībā uz naudu, kā arī mācēsiet iekārtot savu mājokli un darbavietu saskaņā ar fen šui ieteikumiem. Šī grāmata ir īpaši vērtīga tāpēc, ka balstās uz pašas Natālijas – veiksmīgas, slavenas un iemīļotas autores Krievijā un pasaulē – dzīves pieredzi.
Grāmata “Nauda pati mani atrod” ir tulkota vairākās valodās, tāpēc Natālijas Pravdinas daiļrades cienītājus var sastapt ne tikai Krievijā, bet arī ASV, Vācijā, Izraēlā, Ukrainā, Argentīnā, Itālijā un citur. Visā pasaulē ir pārdots vairāk nekā 1 000 000 šī darba eksemplāru!
Lai šī lieliskā grāmata piepilda jūsu dzīvi ar brīnumiem, atklājumiem un priekpilnām pārvērtībām! Noticiet saviem spēkiem, dzīvojiet šeit un tagad, un jūs noteikti sajutīsiet neaprakstāmu prieku par to, ka visas jūsu vēlēšanās piepildās, sapņi īstenojas un vajadzības tiek apmierinātas!

Publikācijas

Iesaki draugiem