Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Grāmatu "izrāvu cauri" vienā naktī, miegam atvēlot vien pāris stundu, bet arī tad zemapziņa ļāva sapnī dažām epizodēm atdzīvoties īsfilmu formātā. Vai grāmata domāta tikai auditorijai 40+? Es domāju vairākas dienas, līdz sapratu: nē, tā der ikvienam, kuram piemīt humora izjūta, pašironija, skaidrs prāts un ticība, ka brīnumi tomēr notiek. Ap 40 gadiem daudziem notiek tāds kā lūzums, un te nevajag uzreiz lietot nekādas klišejas par vecuma krīzēm – tā vienkārši notiek, un viss. Ir ļoti svarīgi, lai tad pa rokai būtu manis pieminētā humora izjūta, kas grāmatas varonei neapšaubāmi piemīt. Viņas dzīves epizodes cita pēc citas taisa virāžas, kurās izdzīvot un saglabāt veselu saprātu spēj tikai tāda sieviete, kurai ir pašcieņa un raiba dzīves pieredze, kas beigu beigās vien nostiprina pārliecību, ka arī slikti un jocīgi notikumi veido labas atmiņas, ja vien ir prasme tos tā uztvert. Nemaz nebrīnīšos, ja grāmata atdzīvosies TV seriāla vai pat kino veidolā – katrā ziņā es to gribētu redzēt!
Baiba Sipeniece-Gavare

Nereti man jautā: kas ir Zelda? Vai tas neesi tu pats? Nu nē, tā rakstīt par erotiku un attiecībām es neprotu. Zelda ir rekordiste – “KLUBĀ” startējusi ar vairāk nekā 60 rakstiem, un tas šajā pikantajā žanrā ir ļoti daudz. Zeldai atšķirībā no citām rakstniecēm ir liela priekšrocība – viņa stāsta reālus, nevis izdomātus stāstus. Manuprāt, Zeldas rakstu lielākā pievienotā vērtība ir spēja likt lasītājam domāt. Šie darbi man patīk vislabāk.
Aivars Pastalnieks,
Žurnāla “KLUBS” galvenais redaktors

Var šķist, ka Zelda kļuvusi prātīgāka un mūs, lasošos viesus, rātni sasēdina un cienā ar savu piedzīvojumu konfektēm. Dažām ir rūgta pēcgarša, jo stipri atgādina pašu kļūdas, cita ir nostalģiski salda, bet vēl kāda ir ciets rieksts, ko Zelda veikli pārkož, mums izbrīnā atplestām mutēm noraugoties. Un tad ir arī tās končas, ko parasti paturam pēdējās, jo tās ļauj taureņiem vēderā izskrieties. Aplaizīt pirkstus un... pāršķirt lapu pēc lapas...
Sanda Dejus
“Radio SWH” ētera personība

Iesaki draugiem