Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

“Slepkavības Flīthausā” ir noslēpumiem caurvīts kriminālromāns, ko sarakstījusi pasaulslavenā romānu cikla “Septiņas māsas” autore Lūsinda Railija.

Kāda skolēna nāve Norfolkas privātskolā šokē visus, un prestižās skolas direktors ļoti cer, ka tas ir tikai traģisks negadījums.
Taču policijai notikušais šķiet aizdomīgs, un lietas izmeklēšana tiek uzticēta detektīvinspektorei Džezminai Hanterei, kura bija nolēmusi pamest darbu, tomēr negribīgi piekrīt uzņemties šo lietu.
Kopā ar uzticamo kolēģi seržantu Mailsu Džezmina nokļūst privātskolas slēgtajā vidē, un līdz ar liecinieku iztaujāšanu par Čārlija Kavendiša traģisko bojāeju sākas satraucošu un neparedzētu notikumu virkne. Izmeklēšana kļūst aizvien sarežģītāka, jo Flīthausa glabā daudz tumšākus noslēpumus, nekā varētu gaidīt.

Lūsinda Railija (1965–2021) savu pirmo romānu sarakstīja divdesmit četru gadu vecumā, un viņas darbi ir tulkoti trīsdesmit septiņās valodās un pārdoti vairāk nekā piecdesmit miljonos eksemplāru. Romānu cikls “Septiņas māsas”, kura pamatā ir teiksmas par Septiņu Māsu zvaigznāju, ir kļuvis par globālu fenomenu, un ir sācies darbs pie televīzijas seriāla veidošanas pēc tā motīviem.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.

Iesaki draugiem