Apraksts

Izprotot un padarot emocijas par savu sabiedroto, mēs varam tuvināties harmonijai sevī un vairot to apkārtējā pasaulē. Šajā Unas Meisteres veidotajā grāmatā, kas iznāk sērijā “Veselīga Latvija: Emociju pratība”, tiek izzinātas un apzinātas b a i l e s.

Kas ir bailes, kāda ir baiļu funkcija, kā bailes iespaido ķermeni un citus jautājumus grāmatā apspriež:

Ilze Aizsilniece – ģimenes medicīnas entuziaste, medicīnas biopsihosociālās zinātniskās paradigmas piekritēja, kura tic, ka vesels cilvēks var būt tikai veselīgā vidē un nepiesārņotā dabā.

Ieva Bite – psiholoģe un psihoterapeite, studējusi eksistenciālo psihoterapiju, analītisko psihoterapiju un vairākas kognitīvās un uzvedības psihoterapijas pieejas; māca un praktizē dažādas emociju regulācijas, stresa vadīšanas, attiecību risināšanas, uzvedības maiņas tehnikas un vienkārši cilvēcību.

Māris Žunda – vienīgais Vima Hofa metodikas sertificētais treneris Latvijā, Rūdīšanās skolas dibinātājs, Oxygen Advantage metodikas praktiķis, profesionāls pirtnieks un veselības veicināšanas treneris.

Ansis Jurģis Stabingis savu izpratni par pasauli un cilvēku tajā ir veidojis secīgi, studējot fiziku, psiholoģiju, psihoterapiju, līdz nonācis pie budisma, jogas un advaitas vēdāntas. Šobrīd ir apzinātības un meditācijas pasniedzējs, psihoterapeits un fizikas skolotājs.

Iesaki draugiem