Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Teksasa. 1934. gads. Lielās depresijas laikā daudzi ir zaudējuši darbu. Lauki cieš no ilgstoša sausuma, un fermeri dara visu, ko spēj, lai glābtu ražu. 
Kad Elsas Martinelli vīrs aizbēg un pamet ģimeni likteņa varā, Elsai, tāpat kā daudziem viņas kaimiņiem, nākas pieņemt izšķirošu lēmumu: palikt savā saimniecībā un turpināt cīņu ar dabu vai kopā ar bērniem doties labākas dzīves meklējumos uz Kaliforniju. Vai viņus tur gaidīs cerētā piena un medus zeme vai tomēr jauni pārbaudījumi?

Romāns “Četri vēji” vēsta par neizmērojamu mātes mīlestību, sieviešu uzticīgo draudzību un spēju atkal mīlēt, neraugoties ne uz ko. Tas ir iedvesmojošs stāsts par izdzīvošanu, cerībām un visu to, ko spējam paveikt sev tuvo cilvēku labā...

Kristīne Hanna (Kristin Hannah) ir amerikāņu rakstniece, kuras darbi vairākkārt kļuvuši par New York Times bestselleriem, izdoti vairāk nekā 40 valstīs un novērtēti ar literārām godalgām un nominācijām. Latviešu valodā izdoti arī romāni “Lakstīgala” un “Baltā nekuriene”.
Informācija par autori: https://kristinhannah.com

No angļu valodas tulkojusi Ilze Paegle-Mkrtčjana.


Spēcīgs, satricinošs stāsts, kas iedvesmo un aizkustina. Atgriešanās pagātnē, kas dziļi atbalsojas šodienā. Kristīne Hanna ir lieliska rakstniece, un romāns “Četri vēji” ir viens no līdz šim labākajiem viņas darbiem.
Mets Heigs, romāna “Pusnakts bibliotēka” autors

“Četru vēju” stāsts šobrīd šķiet tik biedējoši pareģojošs... Tomēr tā galvenais vēstījums iedrošina un dāvā cerību: mēs esam apņēmīgu izdzīvotāju nācija. Sarežģītas situācijas esam piedzīvojuši jau iepriekš un piedzīvosim arī turpmāk. Cilvēkiem jāsadodas rokās un jāturas kopā.
The New York Times

Kristīne Hanna mums atgādina: kā cilvēka sirds, tā mūsu planēta Zeme ir vienlaikus gan stipra, gan viegli ievainojama. Ļoti mūsdienīgs romāns, kas veltīts Mātei Dabai, izceļ tās nozīmīgumu un trauslo būtību.
Dēlija Ouensa, romāna “Kur vēži dzied” autore

Brīnišķīgs stāsts par mīlestību, ģimeni, nesaraujamu saikni, drosmi un cerību. Lieliska grāmata, man tā ļoti patika!
Kristi Lefteri, rakstniece

Iesaki draugiem