Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Slavenajam holandietim VIMAM HOFAM (Wim Hof) jeb Ledusvīram pieder vairāki pasaules rekordi. Viņš uzkāpa Kilimandžāro, ģērbies vienīgi šortos un kurpēs, aiz ziemeļu polārā loka basām kājām noskrēja pusmaratonu un gandrīz divas stundas pavadīja ar ledus gabaliņiem piepildītā tvertnē. Dabas spēka iedvesmots, Vims Hofs izstrādāja īpašu metodi, kā stiprināt ķermeni un prātu. “Mēs varam uzveikt slimības, uzlabot fizisko un garīgo veselību un pat kontrolēt organisma fizioloģiskos procesus, lai tiktu galā ar stresu. Mēs spējam vairāk nekā domājam,” apgalvo Vims Hofs. Viņa metodi praktizē miljoniem cilvēku, un to ir pētījuši zinātnieki no vairākām universitātēm visā pasaulē.

“Šādā veidā trenējot prātu un ķermeni, varam vieglāk izturēt stresu. Šī metode skaidri parāda, ka mēs paši esam noteicēji pār to, cik daudz spējam izdarīt.”
Dr. Elisa Epela, Kalifornijas Universitātes Sanfrancisko Psihiatrijas fakultātes profesore, grāmatas “Telomēru efekts” līdzautore

“Vima Hofa programmai ir būtiska nozīme manā dzīvē – tā ikdienā palīdz rūpēties par sevi, sazemēties. Visiem no sirds iesaku.”
Gābors Matē, ārsts, vairāku starptautisku bestselleru autors

“Vims Hofs iedvesmo ar savu absolūti patieso, dzirkstoši bērnišķo un pārdabiski spēcīgo personību. Viņš ir cilvēks, kurš, atklājis sevī un dabā neierobežotu spēka avotu, nepagurst kaismē nodot šīs zināšanas arī citiem.
Pirms četriem gadiem nejauši uzzinājusi par viņa elpošanas tehniku un tās spēcīgo iedarbību uz ķermeņa un prāta veselību, katru rītu to praktizēju. Pamazām esmu nonākusi pie ikrīta aukstām dušām un iegremdēšanās dīķa ūdenī neatkarīgi no gadalaika. Un, jā, patiesi – tas ir veids, kā vismaz uz brīdi nomest gadu nastu, tapt atkal jaunam, priecīgam un ļoti dzīvam. Iesaku lasīt, praktizēt un iedvesmoties!”
Zane Daudziņa, aktrise un runas pedagoģe

No angļu valodas tulkojusi Agnese Strazdiņa.

Iesaki draugiem