Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

“Mīli mani!” Nē, šoreiz šie vārdi neizskan cilvēka balsī. Tie izskan kā kluss “ņau” vai sparīgāks “vau”, kā ūsu sakustēšanās vai purniņa notrīsēšana – bet visbiežāk kā dziļš, uzticīgs acu skatiens. Tā skatās viņi – tie, kas mums līdzās. Tie, kurus esam pieradinājuši un tāpēc esam par tiem atbildīgi. 
Lasītāju iemīļotā rakstniece Anna Skaidrīte Gailīte grāmatā “Mīli mani” piedāvā gaišas sirsnības, humora un vienlaikus arī personiskas smeldzes cauraustu stāstu par dzīvniekiem savā mūžā. Stāstījumā saaužas autores dzīves notikumi ar nozīmīgiem pavērsieniem 20. gadsimta Latvijas vēsturē, bet galvenie šai grāmatā tomēr ir viņi – pašapzinīgais bērnības māju runcis Pinka un iznesīgais zirgs Laucis, dižciltīgais seters Džimis un pieradinātais krauklis Margo, kaķu skaistule Bella un uzticīgā spanielīte Dinga... Viņi visi aplenc autori kā siltā, ciešā lokā, lūdzot mūsu mīlestību un piedāvājot savējo – nesavtīgi un no sirds dziļumiem.

Anna Skaidrīte Gailīte sarakstījusi divus desmitus romānu, kas iemantojuši plašu popularitāti un lasītāju atzinību, saņēmusi vairākas nozīmīgas literārās balvas. Dzīvo un strādā Jēkabpilī, rūpējas par runci Princi un suņu meiteni Džeinu.

Iesaki draugiem