Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Violeta Tusēna ir kapsētas pārzine mazā Burgundijas pilsētiņā. Sērojoši tuvinieki, regulārie apmeklētāji un arī kolēģi iegriežas viņas namiņā sasildīties vai rast mierinājumu, un, dzerot kafiju un sarunājoties, asaras mijas ar smiekliem.

Kādu dienu ierasto ikdienu izjauc policijas komisāra Žiljēna Sola ierašanās. Viņš vēlas izkaisīt savas mātes pelnus uz pilnīgi sveša cilvēka kapavietas. Un diezgan ātri kļūst skaidrs, ka Žiljēna neizprotamajai vēlmei ir kaut kāda saistība arī ar Violetas pašas sarežģīto pagātni.

“Vienkārši brīnišķīgs stāsts. Spirgts, izklaidējošs un unikāls.”
HearthFire Books

Valērija Perēna, franču rakstniece, dāvā lasītājiem ļoti aizkustinošu un sirsnīgu romānu par sievieti, kura par spīti visam ietiepīgi tic laimes iespējamībai. Romāns “Svaigs ūdens puķēm” ir izdots vairāk nekā piecpadsmit valstīs, daudzviet ierindojoties lasītāko grāmatu saraksta pirmajās vietās.

No franču valodas tulkojusi Ilze Fogele.


Vienīgais, kā varētu raksturot šo romānu, ir teikt, ka tas ir episks. Tādā ziņā, ka tas tiešām ir plašs vēstījums un autore ir kārtīgi iedziļinājusies visu varoņu dzīvēs, nevis pievērsusi uzmanību tikai vienam galvenajam tēlam. “Svaigs ūdens puķēm” ir mūslaiku daiļliteratūra, slepkavības mistērija, trilleris, traģēdija, mīlasstāsts – viss apvienots vienā grāmatā. Lieliska lasāmviela!
Denveras publiskā bibliotēka

Valērija Perēna ir uzrakstījusi romānu par dzīvi – par mīlestību, zaudējumiem, ilgām un skumjām, un visu veidu emocijām, kuras cilvēki pieredz dzīves laikā. Tomēr “Svaigs ūdens puķēm” pirmām kārtām ir brīnišķīgs mīlasstāsts. Arī jūs to iemīlēsiet!
Page & Palette

Šo varētu nominēt par mūsu šīgada mīļāko grāmatu. Smalki un dziļi atainoti varoņi, brīnišķīga proza, kurā skaistums, cerība, skumjas un mīlestība apvienojas autores uzburtajā pasaulē. “Svaigs ūdens puķēm” ir ļoti cilvēcīgs un mākslinieciski trausls romāns, tas liek aizrauties elpai.
Nicola’s Books

“Svaigs ūdens puķēm” ir brīnišķīgs literārs baudījums, stāsts par dzīvi, nāvi un arī dažiem noslēpumiem... Ja meklējat grāmatu, kuru pēc izlasīšanas tik drīz neaizmirsīsiet, tad izvēlieties šo!
Bibliophile By The Sea

Romāna sižets viļņojas starp galējībām ar stilīgu eleganci. Melanholisks un tomēr dzirkstošs... Kas pirmajā brīdī šķietami ir drūms, Perēnas rokās kļūst par pievilcīgu ļaušanos dabai, ēdieniem un dzērieniem, un, protams, draudzības saitēm. 
The Guardian

Katra Valērijas Perēnas lieliskā romāna lappuse sniedz baudījumu, jo, par spīti nāvēm, nodevībām un dēkām, tajā tiek svinēta dzīve un mīlestība.
ForeWord Review

Iesaki draugiem