Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Šī grāmata maina. Tā dziedina sirdi un māca izaudzēt dzīvības koku savas sirds dārzā. Gaidiet un ceriet uz apvērsumu – mīlestības un labestības apvērsumu. Tas nebūs apvērsums, kas kaut ko gāztu, bet, ja tomēr gāzīs, tad tas notiks veidos, kādus mēs iepriekš nekad nespētu iedomāties. Tie būs mierīgi, ikdienišķi spēki, spēja mirt, kalpot, mīlēt un smieties, just un paust vienkāršu maigumu un neredzamu labestību, jo, ja kaut kam ir nozīme, tad visam ir nozīme.
„Būda” pirmo reizi izdota 2007. gadā. Ilgāk nekā gadu romāns atradās The New York Times un Amazon.com visvairāk pirkto grāmatu sarakstu augšgalā. Ir pārdoti vairāk nekā pieci miljoni šīs grāmatas eksemplāru, un tā ir izraisījusi karstas diskusijas internetā, presē un dažādās reliģiskās konfesijās.
„Būda” ir Viljama P. Janga atskārsme par to, kā darbojas Dievs.
Brīvdienu laikā tiek nolaupīta Makenzija Alena Filipa jaunākā meita Misija. Pēc četriem gadiem Makenzijs joprojām nav samierinājies ar traģisko notikumu. Kādu dienu viņš saņem mīklainu zīmīti, kuru it kā ir rakstījis pats Dievs... Turpmākie notikumi maina Makenzija dzīvi uz visiem laikiem.

Iesaki draugiem