Apraksts

Что ты знаешь о Риге? Какая она? Большая и шумная. Древняя. Важная. Красивая. А может ли Рига быть вкусной?

«Рижские съедобные сказки» – это необычное погружение в жизнь города, его историю, культуру и праздники, знакомство с которыми можно продолжить на кухне, готовя вместе с детьми одно из лакомств со страниц книги. Волшебные, романтичные, полные приключений сказки будут с удовольствием читать и дети, и взрослые – каждый найдёт в книге свою любимую. Герои научат детей ответственности, честности, решительности, скромности, доброте, щедрости, а самым маленьким помогут легче засыпать.

«Рижские съедобные сказки» – это книга для всей семьи, для всех, кто любит сказки, лакомства и, конечно же, Ригу.

Vai tu zini, kāda ir Rīga? Liela un skaļa. Sena un svarīga. Skaista un aizraujoša. Bet vai Rīga var būt arī garda?

Nāc iepazīsti pilsētu kopā ar “Rīgas ēdampasaku” varoņiem! Pavizinies ar zirgu tramvaju un nogaršo miega putru, satiec Lielo Kristapu un pamielojies ar konfekšu zupu. Izdibini Doma pagrabu noslēpumus, kopā ar rūķiem ķeries pie Ziemassvētku egles rotāšanas un baudi tikko no krāsns izceltus speķa pīrādziņus. Visus pasakās minētos kārumus tev iemācīs pagatavot Rīgas maiznieki, pavāri un konditori – īsti sava amata meistari.

“Rīgas ēdampasakas” ir grāmata visai ģimenei – bērnus aizraus teiksmainie nostāsti, vecāki varēs pārbaudīt savas zināšanas par pilsētas vēsturi un arhitektūru, bet visi kopā iemācīsies uzburt pasakainus gardumus, ar kuriem gribēsies arī dalīties.

Ilustrāciju autore Jekaterina Ternikova (Katyaruna Ternikova).

Iesaki draugiem