Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Bijušais kriminālkomisārs Jona Linna gandrīz divus gadus ir pavadījis Kumlas slēgta tipa cietumā, kad tiek aizvests uz slepenu tikšanos. Policijai ir nepieciešama viņa palīdzība, lai atmaskotu slepkavu, kura upuru sarakstā, domājams, ir vairāk nekā viens vārds.

Notikumu epicentrā nonāk arī slavenais šefpavārs Rekss Millers. Viņš bija apņēmies pavadīt laiku kopā ar dēlu Semiju, taču iecerētās trīs mierpilnās nedēļas izvēršas par skarbu izdzīvošanas cīņu.

Jonam Linnam un Drošības policijas komisārei Sāgai Bauerei nākas slepus apvienot spēkus, lai apturētu noslēpumaino Trušu mednieku, pirms ir par vēlu.

Turklāt cilvēks jau nevar zināt, kas liktenim padomā un ar ko nāksies tikt galā, ja nesāks rīkoties uzreiz...

Lārss Keplers ir Zviedrijā dzīvojošu rakstnieku pāra literārais pseidonīms. Viņu radītās grāmatas par komisāru Jonu Linnu ir labi zināmas visā pasaulē.
Lārsa Keplera kriminālromāni ir tulkoti 40 valodās un pārdoti vairāk nekā 15 miljonos eksemplāru. “Trušu mednieks” ir sērijas sestā grāmata.

No zviedru valodas tulkojusi Ieva Pudure.


Keplers (tas ir rakstnieku dueta pseidonīms) ir uzrakstījis savu – ļoti intriģējošu un saistošu – versiju par sērijveida slepkavu ar Jonu Linnu izmeklētāja lomā. Kepleram ir izdevies tik labi savērpt sižetu kā vēl nekad!
Publishers Weekly

Mēdz būt trilleri, kurus nav iespējams pārstāt lasīt, un ir tādi, kurus uz brīdi ir jānoliek malā, lai nesāktos sirdsdarbības traucējumi... “Trušu mednieks” ir no tiem pēdējiem. Zviedru autoru, sievas un vīra, duets, ko pazīstam ar vārdu Lārss Keplers, tik lietpratīgi un dzīvi audzē spriedzi, līdz lasītājs pats attopas trakā slepkavas upura lomā, cīnoties par izdzīvošanu.
Air Mail

Lārsa Keplera sestais romāns par policijas darbu ar somu detektīvu Jonu Linnu un viņa kolēģi Sāgu Baueri galvenajās lomās turpina Stīga Lārsona aizsākto rakstīšanas tradīciju. Keplers raksta profesionāli, un galarezultāts ir augstākās raudzes kriminālromāns.
Politiken

Lasot jaunāko Lārsa Keplera romānu par kriminālkomisāru Jonu Linnu, lasītājs jau atkal sajūtas kā šūpuļtīklā ar skaidru debesu ainavu augšā un ieskatu ellē. Romāns “Trušu mednieks” nav domāts steidzīgiem lasītājiem. Tas būtu jābauda nelielās porcijās. Gabaliņu pēc gabaliņa, ļaujoties augošajai spriedzei...
Fyens Stiftstidene

Pulss nekontrolēti sitas un sirds vai cenšas izrauties no ķermeņa, kad tiek aizšķirta Lārsa Keplera romāna pēdējā lappuse. “Trušu mednieks” ir ļoti intensīvs spriedzes romāns, un atelpas brīžu kopā ar Jonu Linnu nav daudz. Sižets veic negaidītus pagriezienus, un lasītājs par policijas darbu uzzina arī šo to tādu, ko, iespējams, labprātāk izvēlētos nezināt.
Hallandsposten

Iesaki draugiem