Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Apgāds Zvaigzne ABC laiž klajā pasaules bestselleru, kurš iepriecinās gan visus ezoteriskās literatūras cienītājus, gan arī citus interesentus – amerikāņu psihiatra Braiena L.Veisa pārsteidzošo grāmatu par to, kā gan ārsta, gan pacienta dzīvi var mainīt viens hipnozes seanss. Seanss, kura laikā dvēselei paveras daudzi iepriekš staigāti, taču šobrīd nezināmi ceļi...

Šajā fascinējošajā grāmatā, kuras vēstījums balstīts uz patiesiem notikumiem, izirst robeža starp psihiatriju un metafiziku. Hipnozes seansa laikā Dr. Veiss, kura ārstēšanas metodes vienmēr ir bijušas sakņotas stingri klīniskā pieejā psihiatrijai, pēkšņi tiek iesaistīts pacientes Katrīnas iepriekšējo dzīvju notikumos. Tas viņam ļauj iepazīties ar Meistariem jeb gara skolotājiem, kas darbojas kā dvēseļu terapeiti laikā starp to fiziskajām dzīvēm. Meistari Dr. Veisam atklāj gan ļoti personiskus sīkumus par viņa dzīvi, gan arī elpu aizraujošas universālas, visai cilvēcei un ikvienam no mums svarīgas atziņas.

Grāmata ir mans nelielais ieguldījums pašreizējiem pētījumiem parapsiholoģijas jomā, īpaši nozarei, kas pēta mūsu pieredzi pirms dzimšanas un pēc nāves. Viss grāmatā rakstītais ir patiesība. Neesmu neko izpušķojis vai izlaidis.
Dr. Med. Braiens L. Veiss

No angļu valodas tulkojusi Kristīne Ansone.

Iesaki draugiem