Apraksts

Pasaules bestsellers jau 30 gadus un viena no 20. gadsimta ietekmīgākajām biznesa menedžmenta grāmatām.

Efektīvi personības pārmaiņu principi

“EFEKTĪVU CILVĒKU 7 PARADUMI” iedvesmo politiķus, uzņēmējus, visdažādāko profesiju pārstāvjus, pasniedzējus, studentus, pedagogus un vecākus.

New York Times bestselleru autora Šona Koveja pārskatīts, papildināts un atjaunots izdevums.
Biznesa konsultanta, lektora un grāmatu autora Džima Kolinsa priekšvārds.

Stīvens R. Kovejs (Stephen R. Covey), viens no FranklinCovey dibinātājiem un vadītājiem, bijis starptautiski atzīts līderības speciālists, ģimenes jautājumu eksperts, skolotājs, organizāciju konsultants un grāmatu autors, ticis iekļauts žurnāla TIME Amerikas 25 ietekmīgāko cilvēku sarakstā. Stīvena R. Koveja grāmatas pārdotas vairāk nekā 40 miljonos eksemplāru un tulkotas 50 valodās.

No angļu valodas tulkoja Lilija Berzinska.


““Efektīvu cilvēku 7 paradumi” man palīdzēja sakārtot galvu, plānot prioritātes un iemācīja ikdienā koncentrēties uz svarīgāko. Iesaku to katram, kurš meklē savu ceļu un tiecas uz arvien augstākiem apvāršņiem. Uzskatu šo grāmatu par žanra klasiku.”
Jānis Bergs,
Uzņēmējs, AS SAF Tehnika Tirdzniecības un Mārketinga viceprezidents

"Šo grāmatu varētu raksturot kā personīgās izaugsmes, komandas motivācijas un sadarbības veidošanas instrukciju. Ikviens, kurš to izlasīs, drīz izjutīs pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē. Savukārt uzņēmumu pārstāvjiem grāmata sniedz stabilu pamatu efektīvu, saliedētu un motivētu komandu veidošanai."
Georgijs Buklovskis,
Latvijas Biznesa efektivitātes asociācijas (BEA)
Līdzdibinātājs un eksperts

“Stīvens Kovejs māca strādāt ar sevi, mainīt savas paradigmas un risinājumus problēmām meklēt sevī. Turklāt principi visiem – gan bērniem, gan pieaugušajiem – ir vieni un tie paši. Un tikai tā, katram strādājot ar sevi, mainās kultūra ģimenē, skolā un valstī."
Aija Melle,
Mūžizglītības un kultūras institūta “Vitae“ Padomes vadītāja,
Rīgas Juglas vidusskolas direktore no 2001. līdz 2020. gadam

“Universāli, laikā pārbaudīti principi sevis un sava pasaules redzējuma attīstīšanai, attiecību veidošanai un lēmumu pieņemšanai, kurus atkārtoti pārlasu un pārdomāju gadu no gada – katru reizi atrodot kādu jaunu atziņu un iespēju reflektēt par kādu no nesenajiem notikumiem un manu rīcību, kuru vēlos mainīt.”
Rinalds Sluckis
CEO, Digital Mind AS

"Iespaidojoties no Stīvena R. Koveja, uz mana kabineta durvīm ir rakstīts: “Ko Tu šodien izdarīji labāk nekā vakar?” “Efektīvu cilvēku 7 paradumi” ir lieliska pieeja, kas visaptveroši aplūko cilvēku un viņa attīstību un sniedz praktiskus rīkus tiem, kuri vēlas un ir gatavi pārmaiņām."
Harijs Čīka,
PERI Krievija Ģenerāldirektors

Iesaki draugiem