Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Vai atceraties mesjē Žanu Pardū no Ninas Georges pasaules bestsellera “Lavandu istaba”? Vai arī jums kādreiz ir radusies vēlme ielūkoties viņa Literārās aptiekas grāmatu plauktos? “Dienvidgaismas” bija viņa mīļākā grāmata, un tagad rakstniece Nina George dāvā iespēju to izlasīt arī mums!

“Dienvidgaismas” ir romāns par cilvēkiem kādā nelielā ciemā Provansā, par neredzamo saistību viņu starpā, un vienlaikus tas ir poētisks stāsts par mīlestību visos tās brīnišķīgajos veidos. Tas ir kā pasaka un kā mierinājums, kā pastaiga maigajā Provansas dienvidu gaismā garām kafejnīcām un apgaismotiem logiem, un katrā satiktajā skatienā slēpjas neizsacītas ilgas pēc pilnīgas dzīves.

Lasīt “Dienvidgaismas” ir kā saņemt homeopātisku laimes devu...

“Slavinājums dzīvei un mīlestībai.”
Janetts Meinung

Nina George ir žurnāliste un godalgota starptautisku bestselleru autore, un kopš 2019. gada jūnija – organizācijas “European Writers’ Council” prezidente. Viņas romāns “Lavandu istaba” ticis tulkots un izdots 37 valodās. Informācija par autori: www.ninageorge.de

No vācu valodas tulkojusi Anita Muitiniece.


Šim stāstam, šai grāmatai piemīt neticami smalka burvība, pavisam klusa un liega. Nina George to ir rakstījusi ar lielu mīlestību. 
WDR

Ja uz dažām stundām vēlaties aizbēgt no savas ikdienas, paņemiet šo gudro un apburošo grāmatu. Tā piedāvā visu – no saviļņojošiem brīžiem līdz kristālskaidrām atziņām tieši pareizajās devās. 
Oprah.com

“Dienvidgaismas” ir apburošs un sirsnīgs stāsts, kas mudina ticēt literatūras, romantikas un Dienvidfrancijas vasaras dziedinošajam spēkam. 
Kirkus

Ninas Georges krāšņo ēdiena un literatūras aprakstu dēļ pēc lasīšanas nav iespējams izlemt, vai doties uzmeklēt tuvāko bibliotēku vai tuvāko krodziņu.
Publishers Weekly

Uz pārdomām vedinošs, aizraujošs un humorpilns stāsts. Saistošais stils un daudzviet tik poētiskā valoda piešķir romānam “Dienvidgaismas” īpašu burvību.
Westdeutsche Allgemeine Zeitung

Iesaki draugiem