Apraksts

Pirms trīsdesmit gadiem Vincents Kings kļuva par slepkavu.

Tagad viņš ir atbrīvots no cietuma un atgriezies savā dzimtajā pilsētā Keipheivenā. Neviens nepriecājas par viņa atgriešanos. Vincenta bijusī draudzene Stāra Redlija, kura ir arī nogalinātās meitenes māsa, nevēlas viņu satikt.

Stāras trīspadsmit gadus vecā meita ir uzņēmusies atbildību par savu jaunāko brāli un savā ziņā arī māti. Tomēr, cenšoties pasargāt Stāru, viņa netīši aizsāk notikumu virkni, kas draud ar traģiskām sekām ne vien pašas ģimenei, bet arī visai pilsētai.

Slepkavība, atriebība, sods.

Cik gan tālu var aizbēgt no pagātnes, kurai lemts atkārtoties?

Kriss Vitekers ir godalgots angļu kriminālromānu rakstnieks. No rakstīšanas brīvajā laikā viņš strādā vietējā bibliotēkā. Romāns “Mēs sākam no beigām” ir tulkots un izdots 27 valstīs, tas kļuvis par pasaules bestselleru un saņēmis neskaitāmas literārās godalgas, tostarp 2021. gadā Gold Dagger balvu, kas tiek piešķirta labākajam kriminālromānam, kurš izdots angļu valodā. Pēc grāmatas motīviem tiek uzņemta arī filma. Papildu informācija: www.chriswhitaker.com

No angļu valodas tulkojusi Daina Ozoliņa.


Lieliski uzrakstīts kriminālromāns, neaizmirstami personāži. Smalki savīts sižets par intrigu kādā mazpilsētā, kurā saplūdināti senāki un jaunāki grēki.
Džeina Hārpere

Spēcīgs kriminālromāns! Tas pelnījis iegūt visas iespējamās literārās balvas. Uzskatiet mani par aizrautīgāko fanu!
Marks Bilingems

Apbrīnojami uzrakstīts! “Mēs sākam no beigām” man atsauc atmiņā Hārperas Lī “Kas nogalina lakstīgalu”, vismaz Sprigaces gars, manuprāt, noteikti ir iedzīvojies Dačesas tēlā. Tas ir kriminālromāns vai varbūt romāns par kādu noziegumu, tomēr tajā ir daudz kas vairāk...
Sāra Pinboro

“Mēs sākam no beigām” ir viena no labākajām grāmatām, ko esmu lasījusi... savā dzīvē. Tās beigās ir viens moments, kad mani pārņēma tik visaptverošas skumjas, ka pat aizrāvās elpa. Nenoliedzami, šis ir pārsteidzoši labs romāns, kas uzrakstīts patiešām izcili.
Rebeka Torntone

Man ļoti patika! Komplicēti un pievilcīgi personāži, aizraujošs sižets un brīnišķīgi uzrakstīts romāns. Lasot es pat apraudājos. Vairākkārt.
Abigeila Dīna

Iesaki draugiem