Apraksts

IZDZĪVOŠANA, MĪLESTĪBA, PĀRTAPŠANA

Beksija piedzima bēdīgi slavenajā kultā «Dieva bērni», kur Dieva mīlestība izpaudās caur seksu un drīz tika gaidītas Laiku Beigas.

Vēl pavisam maza būdama, viņa jau piedzīvoja savu pirmo eksorcismu un kluso režīmu jeb aizliegumu sarunāties vesela gada garumā. Beksijai kultā notiekošais nešķita pieņemams, bet no tā izkļūt, pametot vecākus un vienpadsmit brāļus un māsas, izdevās tikai piecpadsmit gadu vecumā.

Divpadsmit gadus vēlāk, pagātnes rēgu vajāta, Beksija devās ceļojumā pāri visai Amerikai, iefiltrējoties reliģisku kultu midzeņos, lai tiktos ar bērniem, kas, tāpat kā viņa, ir dzimuši vecāku un kultu vadoņu izvēlētā pasaulē.

Grāmata ir traku piedzīvojumu pilns ceļojums: tikšanās ar metamfetamīna brūvētājiem un mūkiem, miesassodi, vardarbīgs sekss, bēgšana no izsekotājiem… un visbeidzot Beksijas satikšanās ar vecākiem un sevi pašu.

BEKSIJA KAMERONA (Bexy Cameron) ir Lielbritānijā dzīvojoša autore, režisore, akadēmiķe un aktīviste. Viņas filmogrāfija aptver mākslu, modi un mūziku. Beksija Kamerona savu talantu izmanto, lai rosinātu sociālu taisnīgumu sabiedrībā.

No angļu valodas tulkojis Andris Smilgdrīvs.

Iesaki draugiem