Apraksts

Kas ir vērtīgākais mūsdienās, kad visu it kā var pats atrast informācijas pasaulē? Sniegtā padoma, informācijas un zināšanu patiesums! Aijas Iesalnieces grāmata ir patiesa! Ne tikai tāpēc, ka vairākos notikumos no Aijas atklātajiem stāstiem pats esmu bijis klāt un “ūsas mērcējis”, bet arī tāpēc, ka lasītājs uzreiz sajutīs autores zināšanu un pieredzes apjomu, kas pārbaudīts un tālāk pārbaudāms mums atpazīstamās ikdienas situācijās.

Aija Iesalniece iesaka tikai “reālas metodes” sava talanta izkopšanai. Tās prasa drosmi, bet autore atklāj veidus kā drosmi veicināt. Tās prasa atklātību pret sevi, bet Aija ar atklātību rāda piemēru. Visbeidzot, autores stāstījuma veids ļauj sakārtot sevi – savas domas, emocijas un izaugsmes ceļu, jo grāmatas saturs ir metodiski izklāstīts. Kopumā tas lasītājam rada sajūtu, ka esi saņēmis ne tikai ceļa karti, bet arī vērtību
kompasu. Atliek tikai atvērt durvis un doties jaunu zināšanu un prasmju pielietošanas pasaulē!
Mārtiņš Daugulis
sociālantropologs, Rīgas Stradiņa universitātes
Politikas zinātnes katedras vadītājs

Aija Iesalniece ir pielietojamās improvizācijas ieviesēja Latvijā. Improvizatore ar 20+ gadu stāžu, uzņēmēja un pieredzējusi augstākā līmeņa vadītāja. Vieslektore RTU, RSU un Turībā komunikācijas un improvizācijas jomā. Starptautiskās pielietojamās improvizācijas apvienības (Applied Improvisation Network) biedre. Sertificēta supervizore un vadības psiholoģijas maģistre, kas savā darbā pētījusi un izstrādājusi improvizācijas teātra metožu pielietojumu supervīziju un koučinga sesijām. Ar pētījuma rezultātiem dalījusies arī starptautiskās konferencēs par pielietojamo improvizāciju.

Iesaki draugiem