Apraksts

IKVIENAM NO MUMS IR NOSLĒPUMI. PAT PAŠIEM NO SEVIS...

Jūs tiekat aicināta pievienoties Jaunavām.

Jaunavas ir Kembridžas Universitātes visizsmalcinātākā biedrība, harismātiskā profesora Edvarda Foskas īpašās studentes.

Slepena pašu gudrāko, pašu valdzinošāko studenšu grupa.

Kad tiek nogalināta viena no Jaunavām, psihoterapeitei Merianai Androsai nākas atgriezties studentu pilsētiņā, kurā savulaik viņa pati dzīvoja studiju gados.

Tā ir grupa, no kuras tiek izraudzīts katrs nākamais upuris.

Universitātes seno tradīciju fonā slēpjas rūpīgi glabātu noslēpumu, greizsirdības un melu tīkls. Kad slepkava apdraud Merianas vistuvāko cilvēku, viņa ir gatava uz visu, lai ļaundari apturētu, pat riskēt ar savu dzīvību...

Alekss Maiklīdess ir dzimis Kiprā grieķu-angļu ģimenē, studējis angļu valodu Kembridžā un ieguvis maģistra grādu scenāriju rakstīšanā Amerikas Filmu institūtā. Viņa pirmais romāns “Klusējošā paciente” ir kļuvis par pasaules bestselleru; tā izdošanas tiesības nopirkuši vairāk nekā 50 valstu izdevēji.

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Aleksa Maiklīdesa ilgi gaidītais nākamais romāns “Jaunavas” beidzot ir klāt! Tas hipnotizē, tas provocē, un tas aizrauj!
The New York Times

New York Times bestsellera “Klusējošā paciente” autors nāk klajā ar jaunu aizraujošu psiholoģiskās spriedzes romānu, kurā savijusies grieķu mitoloģija, slepkavības un apsēstība. Romāns “Jaunavas” vēl vairāk nostiprina Aleksa Maiklīdesa kā vadošā spēlētāja lomu žanrā.
Publishers Weekly

Elegants, grēcīgs, stilīgs un aizraujošs. Romāns “Jaunavas” ir atbilde uz svarīgo jautājumu, kā tikt galā ar sarežģīto uzdevumu – radīt nākamo darbu pēc tam, kad iepriekšējais kļuvis par vienu no izcilākajiem pagājušās desmitgades trilleriem. Ir jāuzraksta kaut kas vēl labāks par to!
Kriss Vitekers

Alekss Maiklīdess ir saplūdinājis mitoloģiju un noziegumu aizraujošā romānā, no kura nav iespējams atrauties.
Oprah Daily

Alekss Maiklīdess ir pierādījis, ka nebūs tikai viena apbrīnas cienīga darba autors. Viņš pārliecinoši bruģē sev ceļu, lai ieņemtu godpilnu vietu starp pasaules ietekmīgākajiem un visvairāk lasītajiem trilleru autoriem.
Bookreporter.com

Iesaki draugiem